so-rec Опубліковано: 3 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 Ввиду недавних холодов, заметил что внутри дома (там где находится армопояс и перемычки стала мокреть штукатурка - то есть образовываться конденсат. Дом пока не утеплён. В доме днём +12 ночью +9 (на ночь выключаю котёл). Это так будет пока я не утеплюсь, либо же пока не прогрею достаточно дом? Какие будут мнения? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 3 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 Ввиду недавних холодов, заметил что внутри дома (там где находится армопояс и перемычки стала мокреть штукатурка - то есть образовываться конденсат. Дом пока не утеплён. В доме днём +12 ночью +9 (на ночь выключаю котёл). Это так будет пока я не утеплюсь, либо же пока не прогрею достаточно дом? Какие будут мнения? бетон - это все равно что на улице . У него K = 1.92 . Даже у кирпича 0,4 - 0,6 что в 3-5 раза лучше . Поэтому вопрос утепления . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 3 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 Такое же заметил у себя. После пробивания панелей (на фото ниже) - стало сухо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 3 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 У меня в панелях воды уже нет - сливал точно так же весной. Но это был результат прошлогодних осенних дождей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз