Billi Опубліковано: 12 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2020 Продам бойлер Ariston на 50 л. Абсолютно рабочий, не течет не капает. Был снят для проверки, после жалобы "желтая вода". Бак внутри со следами рыжей болезни. Не знаю кому такое счастье надо, но продают же текущие? Может кому на стройку временно, на СТО, в гараж и т.д. 500 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 12 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2020 Продам бойлер Ariston на 50 л. Абсолютно рабочий, не течет не капает. Был снят для проверки, после жалобы "желтая вода". Бак внутри со следами рыжей болезни. Не знаю кому такое счастье надо, но продают же текущие? Может кому на стройку временно, на СТО, в гараж и т.д. 500 грн. что такое "рыжая болезнь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Billi Опубліковано: 13 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2020 Ржавчина. Видно только если набрать какой-то объем воды. Вода имеет слегка желтоватый цвет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимирович 05 Опубліковано: 25 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2020 @Billi, в якому ви районі, де можна глянуть бойлер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Billi Опубліковано: 28 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2020 Доброго дня! Відправив ЛС з контактами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 19 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2020 Продам бойлер Ariston на 50 л. Абсолютно рабочий, не течет не капает. Был снят для проверки, после жалобы "желтая вода". Бак внутри со следами рыжей болезни. Не знаю кому такое счастье надо, но продают же текущие? Может кому на стройку временно, на СТО, в гараж и т.д. 500 грн. Прошу телефончик в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Billi Опубліковано: 29 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2020 Я сильно извиняюсь, в суете не заметил ваш запрос. Предыдущий форумчанин не отзвонился и бойлер уехал через другой ресурс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз