Humanite Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Так и я о чем. С учетом максимальной по городу 60-70 и средней 20-30, не вижу абсолютно никакого смысла кормить табун лошадей под капотом, чтобы разогнаться от одного светофора и тут же тормозить перед вторым. Наразі максимальна дозволена містом - 50. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Наразі максимальна дозволена містом - 50. Вы лично ездите по городу не более 50 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 С учетом максимальной по городу 60-70 и средней 20-30, не вижу абсолютно никакого смысла кормить табун лошадей под капотом. То Ви просто не відчували ніколи як їде авто з v8 .Нехай і 50-60.Того хто таке спробував важко потім пересадити на мотоблок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 То Ви просто не відчували ніколи як їде авто з v8 .Нехай і 50-60.Того хто таке спробував важко потім пересадити на мотоблок. А можно поподробней, я записываю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 А можно поподробней, я записываю Це як розказувати про смак лангустів-ЗНАЧНО смачніше за любительську ковбасу.Записали? Далі продовжувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Це як розказувати про смак лангустів-ЗНАЧНО смачніше за любительську ковбасу.Записали? Далі продовжувати? Это Вы сейчас, что и кому пытались доказать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Это Вы сейчас, что и кому пытались доказать? Нічого, і НІКОМУ.Просто сказав що Ви намагаєтесь міркувати (табун лашадєй) про те чого ніколи не пробували. ЗІ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Нічого, і НІКОМУ.Просто сказав що Ви намагаєтесь міркувати (табун лашадєй) про те чого ніколи не пробували. ЗІ. Вы не забыли, что на дворе 20-тый год и 8 цилиндров это всего лишь 8 цилиндров, которые доступны на каждом углу? Вам бы в цивилизацию по чаще выезжать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Вы лично ездите по городу не более 50 ? Авжеж. І при цьому не тримаю трубку біля вуха однією рукою, а цигарку іншою. Мені не треба комусь щось доводити на дорозі. Я все довів насамперед собі на треку. А можно поподробней, я записываю Варену картоплю куштували? То це зовсім інше. Непожалійте грошей, поїдьте в Нюрнбуринг де можна взяти підготовлену автівку, поїздити спочатку з інструктором а потім наповну відірватися. Гарантую що після цього ганятися з тавроном на світлофорі не буде бажання від пів року до року (а то й довше). Добавлено через 3 минуты Вы не забыли, что на дворе 20-тый год и 8 цилиндров это всего лишь 8 цилиндров, которые доступны на каждом углу? Вам бы в цивилизацию по чаще выезжать. Це куди? Наразі навіть в Україні достатньо автівок з 6-8-10-12 ( злі язики кажуть що в приватних колекціях є навіть 18) цліндрові автівки. Нещодавно сам бачив доджа з 8ма цтліндрами. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Авжеж. Если Вы в городе никогда не превышаете 50 км/час, так может Вас в святые сразу записать? Добавлено через 1 минуту Це куди? Наразі навіть в Україні достатньо автівок з 6-8-10-12 ( злі язики кажуть що в приватних колекціях є навіть 18) цліндрові автівки. Нещодавно сам бачив доджа з 8ма цтліндрами. Читать суть разговора пробовали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Ну на самом деле в городе до 70 наказания нет . Так что... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Если Вы в городе никогда не превышаете 50 км/час, так может Вас в святые сразу записать? Я вас шокую ще більше - я не керую автівкою напідпитку! Мені чомусь здається що навідміну від вас, бо якщо можна містом їздити 120 то чому не можна напідпитку? Я правий? Ми відволіклися від теми. Повернемося до автівок за 12 000 долярів? Добавлено через 2 минуты Ну на самом деле в городе до 70 наказания нет . Так что... А якщо поліціянтів невидно то можна і 120? Є закон. Там написано що дозволена швидкісь у місті 50 кілометрів на годину. Я законослухняний громадянин і навідміну від вас користуюся буквою закону, а не притягую що заманеться розповідаючи про "дух". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 А якщо поліціянтів невидно то можна і 120? Якщо поліціянтів видно можна 70. Є закон. Там написано що дозволена швидкісь у місті 50 кілометрів на годину. А в іншому кодексі сказано, що до 70 покарання немає. Я законослухняний громадянин і навідміну від вас користуюся буквою закону, а не притягую що заманеться розповідаючи про "дух". Це теж норма Кодексу про адміністративні правопорушення. Теж не на огорожі написано і без усіляких духів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 А в іншому кодексі сказано, що до 70 покарання немає. . Рівно до того моменту коли ,наприклад , сталось дтп і експертиза визнала факт перевищення ,в даному випадку , вище 50 км. Точно так як і наявність, наприклад, нештатного ксенону- так ніхто не звертає на його наявність ніякої уваги, а от при дтп це може бути ключовим моментом в признанні винного. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Якщо поліціянтів видно можна 70. А в іншому кодексі сказано, що до 70 покарання немає. У мене нема бажання розповідати про мораль людині, яка вважає що Закон не обов"язковий для виконання, бо є вигадані пом"якшувальі обставини. Це як крадію розповідати про десять заповідей. Покарання є завжди. Але при перевищенні до 10 кілометрів на годину покаранням може бути попередження, а якщо більше, то адміністративне стягнення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Рівно до того моменту коли ,наприклад , сталось дтп і експертиза визнала факт перевищення ,в даному випадку , вище 50 км. Так, звісно. Закон не обов"язковий для виконання Обов’язковий . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 10 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 а тут на руле подушка стрельнула? а раз стрельнула- не кандидат в покупку ? bidfax.info/volkswagen/jetta/1709219-volkswagen-jetta-2015-black-2l-vin-3vw2k7aj9fm291863.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 По идее можно и новую поставить. Но это немного денег стОит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oosimvol Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 а тут на руле подушка стрельнула? а раз стрельнула- не кандидат в покупку ? bidfax.info/volkswagen/jetta/1709219-volkswagen-jetta-2015-black-2l-vin-3vw2k7aj9fm291863.html Не беріть 2,0 літровий атмосферник. Будете плюватися. Крім того тут удар нижче пояса, можливі проблеми з ходовою, які впжко виявляються. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 10 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Не беріть 2,0 літровий атмосферник. Будете плюватися. почему плеваться буду ? много жрать будет ? или что не так ? Добавлено через 1 минуту такая мазда заслуживает внимания? auto.ria.com/auto_mazda_cx_5_27738423.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 11 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2020 а тут на руле подушка стрельнула? а раз стрельнула- не кандидат в покупку ? bidfax.info/volkswagen/jetta/1709219-volkswagen-jetta-2015-black-2l-vin-3vw2k7aj9fm291863.html Те, що спрацювала безпека свідчить що був доволі сильний удар. Цей удар в нижню частину. У сучасних автівок кузов розрахований таким чином, щоб гасити удар зминаючи частини кузову. Є велика вірогідність того, що порушена геометрія кузову. Тому в Сполучених Штатах не ремонтують автівки, де пошкоджено несучі елементи кузову. Такі автівки списують як непридатні для подальшого використання, а згодом продають в "бананові республіки" де намагаються або виправити кузов, що навіть в Україні не дешево, або трохи підлампічують та продають "не бита не крашена". Доречі на таких автівках безпеку нову не ставлять. замазують кермо та вставляють обманку. Купуйте та катайтеся наздоров"я. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2020 У мого пасата розгін трохи більше 7,5 і в порівнянні з спортивною де менше 4 він дуже повільний. А комусь достатньо смарта, який до сотні за 18 намагається. Тут питання в звичках.Тут питання не в звичках, а в безпеці. Їхати в потоці безпечніше, ніж відставати від нього. А для цього потрібно їхати хоча б 12 с до сотні. 18 - це занадто повільно і тому небезпечно. Ми відволіклися від теми. Повернемося до автівок за 12 000 долярів?Так начебто вже все що можна обговорили і щось не найшлося жодних гідних варіантів за 12 000.Не беріть 2,0 літровий атмосферник. Будете плюватися. Крім того тут удар нижче пояса, можливі проблеми з ходовою, які впжко виявляються.Ще одне підтвердження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 11 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2020 і щось не найшлося жодних гідних варіантів за 12 000 Корейцев не смотрели, я 10 лет назад взял 3-летнего и ещё лет 5-10 собираюсь на нем отъездить, но сча конечно расклады может уже не те, что раньше... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oosimvol Опубліковано: 11 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2020 почему плеваться буду ? много жрать будет ? или что не так ? Добавлено через 1 минуту такая мазда заслуживает внимания? auto.ria.com/auto_mazda_cx_5_27738423.html Там старий двохлітровий двигун з 90-х. Для таксі саме то. По мазді давайте він. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 11 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2020 Там старий двохлітровий двигун з 90-х. Для таксі саме то. По мазді давайте він. Это где? Не мелите ерундой. Там стоит новый скай актив 2.5 Номера с желтым флагом, значит не перепродавалась 4–5 лет. Заслуживает внимания. Но - первые сх5 они очень отличаются от 6ки или нынешней сх5. Салон дешовый, шумка никакая, мне в ней не комфортно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз