МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 (змінено) 1 годину тому, delic сказав: Євровагончик - це що таке? Можете дати приклад? Я бачив є блок-контейнери, але ціни там теж не гуманні. Якщо розглядати морські контейнери, то річ чудова, але не для проживання. Для проживання туди ще вкладати і вкладати. А вони і самі по собі не дешеві. Єдиний варіант що я спробував - битовка 6 на 4. І при якісному виконанні воно в принципі працює. Але битовки роблять аби дешевше і майстри там відповідної кваліфікації. Тож просто зіпсували матеріали як на мене. Можливо і є такі, що роблять якісно, але попередньо важко дізнатись, бо всі вони працюють по передоплаті. До того ж 6 на 4 ніхто не робить, бо потрібен дозвіл на перевезення і з самим перевезенням теж можуть бути проблеми. Ну а будувати на ділянці, це знову ж таки доставка матеріалів, документальне оформлення, битовка для будівельників, потім не вивезеш взагалі. Хоча можливо просто розібрати. Знову ж таки побудувати можна з друзями/знайомими самотужки. я бачу ви тільки проблеми і шукаєте замість того,щоб зробити щось)) два роки прожив в подібному. можна зробити красивіше і тепліше Змінено 14 травня 2023 користувачем МаТраС 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 19 минут назад, МаТраС сказал: ...два роки прожив в подібному. Это звездец... нужно иметь очень низкий уровень потребностей, чтоб решиться на такое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 1 хвилину тому, MAESTRO DNEPR сказав: Это звездец... нужно иметь очень низкий уровень потребностей, чтоб решиться на такое. мені по хер було на них. в мене була ціль і я її зробив. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 (змінено) 18 минут назад, МаТраС сказал: мені по хер було на них. в мене була ціль і я її зробив. А когда достиг цели, то потребности нормальной человеческой жизни появились или по-прежнему "по хер на них"(с) ?)) п.с. потребности ничто, цель - фсё!))) Змінено 14 травня 2023 користувачем MAESTRO DNEPR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 11 хвилин тому, MAESTRO DNEPR сказав: Это звездец... нужно иметь очень низкий уровень потребностей, чтоб решиться на такое. Отожбойвоно. Краще вже витратити 40хв на дорогу. Дружина й донька б мене точно не зрозуміли. А пристойний більш менш будиночок дерев'яний ми дивились, але там виходило більше 10К і це без проводки навіть, просто нормальна висота стелі і оздоблення всередині і ззовні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 33 хвилини тому, МаТраС сказав: я бачу ви тільки проблеми і шукаєте замість того,щоб зробити щось)) два роки прожив в подібному. можна зробити красивіше і тепліше Перші два фото, то по суті битовка і є, ще називають дачними будиночками. Останнє, то блок контейнер. Каркас залізо, стіни ППУ. Доволі дорого і таких потрібно як мінімум два. І все одно стеля буде низька. Краще вже збудувати гостьовий будинок. Але якщо грошей і на основний не вистачає, то сенсу немає... Сусід от збудував сам гараж... і далі весь час бетон місить... Проте на ділянці так і стоїть хата мазанка і гараж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 15 хвилин тому, MAESTRO DNEPR сказав: А когда достиг цели, то потребности нормальной человеческой жизни появились или по-прежнему "по хер на них"(с) ?)) п.с. потребности ничто, цель - фсё!))) а на хера я тоді будувався?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 (змінено) 28 хвилин тому, delic сказав: Отожбойвоно. Краще вже витратити 40хв на дорогу. Дружина й донька б мене точно не зрозуміли. А пристойний більш менш будиночок дерев'яний ми дивились, але там виходило більше 10К і це без проводки навіть, просто нормальна висота стелі і оздоблення всередині і ззовні. ну то шо це гроші?) купити електрику та сантехніку це ж не з нуля будинок будувати я трохи недочитав. що ви хочете там жити постійно, а не як дача. то дійсно купіть той дерев яний з норм потолками. да зробіть всі комунікації Змінено 14 травня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 24 минуты назад, МаТраС сказал: а на хера я тоді будувався?) Цікаво... тобто, не можна свиню із свинарника переселяти в дім, бо в неї одразу зʼявляться потреби... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 2 хвилини тому, MAESTRO DNEPR сказав: Цікаво... тобто, не можна свиню із свинарника переселяти в дім, бо в неї одразу зʼявляться потреби... я зеконимов на оренді близько 10 000 уе. і жив без дружини тоді. чого ти доїїбався?) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 16 минут назад, МаТраС сказал: жив без дружини тоді. Оце головне для економії 😂 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 цікава тема , а так зафлудили(((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 11 минут назад, Drosselbeere сказал: цікава тема , а так зафлудили(((( Три года теме. Все никак не выяснят минимальную стоимость) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 2 години тому, DimaF сказав: Три года теме. Все никак не выяснят минимальную стоимость) а вона вже втричі виросла 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 3 години тому, US7IGN сказав: Оце головне для економії 😂 тоді сорян , не 1 0 000, а 30 000)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 (змінено) автору треба на четвертому році визначитись. або зараз або ніколи. говорив з людьми, десь з жовтня ще буде скачок цін на буд матеріали Змінено 14 травня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 2 минуты назад, МаТраС сказал: автору треба на четвертому році визначитись. або зараз або ніколи. говорив з людьми, десь з жовтня ще буде скачок цін на буд матеріали тому що буде велике крадівництво будівництво. з іншого боку буде більше вкрадено матеріалів, з якого потім дешевше будуватися ) я би вже чекав наступного року. цією зимою буде торба і переживуть її не всі... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 1 хвилину тому, US7IGN сказав: тому що буде велике крадівництво будівництво. з іншого боку буде більше вкрадено матеріалів, з якого потім дешевше будуватися ) я би вже чекав наступного року. цією зимою буде торба і переживуть її не всі... минулу пережили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 я бува від їзжав і приїзжав .спав при +5. нічого страшного. я після того,як колись при заморозках поспав,то +5 нормально так лайтово)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 3 години тому, Drosselbeere сказав: цікава тема , а так зафлудили(((( це не ви випадково в темі про ковід так само написали?) в чому флуд то . наче все об єктивно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 14 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 5 годин тому, МаТраС сказав: автору треба на четвертому році визначитись. або зараз або ніколи. говорив з людьми, десь з жовтня ще буде скачок цін на буд матеріали автор теми нікуди не поспішає , якщо впаде якийсь величезний метеорит, чи з'явиться SkyNet, або відкриється який небудь дивний портал, то я навіть не здивуюсь... і в очікуванні таких цікавих подій, буд матеріали взагалі не цікаві... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 5 годин тому, МаТраС сказав: це не ви випадково в темі про ковід так само написали?) Не пам'ятаю, щоб я щось в тій темі писав )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2023 8 годин тому, delic сказав: якщо впаде якийсь величезний метеорит, чи з'явиться SkyNet В Сумах SkyNet з'явився ще наприкінці 90-х. Нічого особливого не сталося. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: 15 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2023 14 годин тому, US7IGN сказав: цією зимою буде торба і переживуть її не всі... І чим вона буде відрізнятись від минулої? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2023 25 хвилин тому, i.may сказав: І чим вона буде відрізнятись від минулої? електроенергія і газ . 9 годин тому, delic сказав: автор теми нікуди не поспішає , якщо впаде якийсь величезний метеорит, чи з'явиться SkyNet, або відкриється який небудь дивний портал, то я навіть не здивуюсь... і в очікуванні таких цікавих подій, буд матеріали взагалі не цікаві... ієгові вже задовбалися кінець світу переносити)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз