MaxS Опубліковано: 26 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2020 Ну да, ну да. Хотите прослыть неадекватом? Дайте денег Сергею НСТ. Та легко. Лучше дать заказ человеку, который не здрыснет и не скинет телефон перед встречей с дюжиной коллекторов, чем розовому пони, писяющему радугой . Ибо он зверь фантастический и в природе не существует. Бс вообще не информативен ... Важно как человек себя при траблах ведёт. А то нам сделали ровную штукатурку и бла-бла-бла - ни о чем. Это нормально когда штукатурка ровная 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 26 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2020 Все правильно, ТС не останавливайся. З малою кількістю відповідей від Сергія це все не має змісту. А він останнім часом не радує мене великою кількістю своїх відповідей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 26 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2020 Я навіть більше скажу, мені взагалі фіолетово суспільна думка з цього питання, моя ціль не отримати тут підтримку, чи що б вас всі пожурили і сказали ай-яй-яй, моя ціль привернути увагу до вашої поведінки і рівня комунікації і ті кому це важливо - вас просто обійдуть стороною.в. Ви вміло провокуєте на прояви агресії чи кривих слів на вашу адресу в спокійно-культурній манері спілкування, а потім використовуєте це , щоб показати: "подівіться який він гівнюк". Ви випадково НЛП не захоплюєтесь? І що цікаво, ви праві як стосовно недотягнутої штукатурки (з фото дісйно видно, 2-4 см стелі ви втратили б, знаю це по своєму ремонту) , так і стосовно непрошених гостей ( мало кому подобається коли до них в будинок приходить хтось без попередження і без зрозумілої причини). Стосовно предмету ваших домовленостей по ППУ і доробкам ніхто з нас судити не може, бо не були присутні при цьому. І я б ще зрозумів якби ви вимагали повної компенсації виправлення штукатурки, але я бачу лише ваші намагання побільше гівна витягнути з вуст Сергія. А він на останніх сторінках не радує вас цим фактом. За кілька днів ви зрозумієте, що більше реакції по відношенню до вас ніякої немає ,тема вмре і загубиться в недрах негативних відгуків, а ви пропадете з форуму в якості письменника.. На цьому буде і казочки кінець, а хто читав молодець. ваша фраза яскраво описує ваші намагання З малою кількістю відповідей від Сергія це все не має змісту. А він останнім часом не радує мене великою кількістю своїх відповідей. PS До речі, особисто з Сергієм навіть не знайомий (руки не тиснув), знаю лише по форуму. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 26 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2020 Попробую финализировать этот театр абсурда. Интересно получается. Человек прямым текстом пишет, что в деловых отношениях услуга-деньги нет места пустым словам, прямо намекая на материальную компенсацию, а потом обвиняет оппонента в ложных домыслах. Какой-то сюрр. І якби вибачення - це не те, що повинно лунати у професійно-ділових відносинах (послуга-гроші), тим більше від професіоналів з гарною репутацією. і після того почав писати наклепи на мене, що я це всі пости пишу "Бо мабуть хочу грошей" Ви вигадали, що я хочу від вас грошей і це саме зловмисне твердження, яке шкодить моїй репутації. Почати можна в ваших наклепів, що я "мабуть грошей хочу" ;) О недотянутой до потолка штукатурке ) Єдине що не дотягнули штукатурку до гофри, але при нормальному директору такого б не було. Вот всем клиентам дотягиваем, а Вам специально ради этой темы не дотянули, что ли? Сергей, я вам платив за штукатурку по стінах, а не там де вам зручно працювати правилом. Не зручно правилом - берете в руки шпатель і доганяєте до гофри/воздуховодів. Совершенно верно - за штукатурку по стенам. Для того, что бы стены качественно оштукатурить, коммуникации и конструкции не должны создавать препятствий этому. Мы оштукатурили настолько, насколько это было возможно. А вот брать шпатель и догонять до гофры, это уже не наша задача, а того, кто так криво расположил инженерные сети, препятствующие качественному оштукатуриванию всей плоскости стены. Ну или как минимум это забота того, кто такой кривой монтаж инженерных сетей принял. И это совсем не повод решать свои провтыки руками штукатуров. Мы к Вам отнеслись по человечески, как ко всем нашим клиентам - сделали кучу непрофильной геморной работы и эти стены домазали бы бесплатно, если бы Вы обратились с этим вопросом к прорабу ведущему объект или ко мне. Штукатуры не делают никакой лишней работы без распоряжения прораба, т.к. знают, что может так получится, что сделают они её бесплатно ) И несмотря на все это, я все равно сразу готов был это поправить или компенсировать, что и сделал. Ну або хоча б чого ви не дотягнули скрізь на одному мінімальному рівні і тоді в мене взагалі по цьому моменту питань би не було. Так що косяк на 100% ваш. Не варто і тут юлити, як ви це скізь робите. Ну того шо. Я не буду объяснять Вам технологию штукатурных работ. Могу трудоустроить в бригаду, поробуете - все станет понятно. Так что косяк это исключительно Ваш, как застройщика, ГИПа и технадзора в одном лице. В тому то і справа, що я не просив робити ППУ і ваші переробки /мої допи одночасно, я хотів, що б ви їх в принципі зробили. Ну і якщо ви приїхали без штукатурів - то це звучить не логічно, щоб я вимагав від вас цих всих робіт робіт одночасно. Тим більше я говорив, що доробки повинні бути зроблені після ППУ. Якесь дуже дике непорозуміння Я чітко сказав, що мені потрібно зробити напилення ППУ в комплексі з цими доробками і ви погодилися. Чіткої відмови від цих переробок я також не почув до моменту вашого приїзду. Але який зміст мені було говорити по телефону про те, що ппу мене цікавить в компексі з допами, а потім по приїзду пояснювати за ті допи, якби Сергей не погодився на ті роботи по телефону? Проблема в тому, що я не почув слів, що він не планує робити допи до моменту приїзду на роботи по утепленню. По телефону я відразу вас попередив, що мені ппу потрібно в комплексі з доробками. Не просто ппу, а комплекс з доробок і ппу. А раз ви вже приїхали робити ппу - то це означає, що ви погодилися на весь комплекс робіт. якби я пару раз додатково перепитав Сергея чи написав би - можливо він би надав чітку відповідь по допам Я озвучив свої вимоги і сказав чітко що мені потрібні ті дві роботи в парі. А потім ще пару хвилин оговорював, що саме потрібно доробити. Сказав би він своє тверде ні - то була б зовсім інша розмова. Ви взагалі мене не слухали? Питання чи можна там ще щось робити стосувалося інших робіт взагалі не пов"язаних з вами чи допами для вас. Моя фраза: "Я замовлю ппу, але якщо ви зробите мені мілки допи, бо ці роботи мені потрібні в комплексі" напевно лише для Вас дуже не чітка, а жаль. Давайте послушаем и попробуем найти подтверждение всем этим утверждениям выше. nbt.kiev.ua/vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3 Так кто здесь врет? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 28 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2020 Ви звісно не очікували побачити тут відповідь від мене ;), але все ж таки буде доцільним якщо і я поставлю свою крапку в цій дисксусі, а не лише ви. Интересно получается. Человек прямым текстом пишет, что в деловых отношениях услуга-деньги нет места пустым словам, прямо намекая на материальную компенсацию, а потом обвиняет оппонента в ложных домыслах. Какой-то сюрр. Давайте розберемо по частинам де саме ви помиляєтесь, а де ні. Интересно получается.Человек прямым текстом пишет, что в деловых отношениях услуга-деньги нет места пустым словам Це вірно. Ваші вибачення не роблять в принципі нічого і лише показують, що ви погоджуюєтесь, що привели лівих людей у чужий дім навіть не запитавши у господаря дозволу на це, тим більше я був в 10 метрах від вас цілий день. Мені особисто від ваших вибачень ні холодно, ні жарко. Зрозуміли що були не праві - ну і все. А враховуючи, що компенсація за такий провтик не була узгоджена перед початком робіт - вимагати від вас якісь гроші було б не чесно та як мінімум ті гроші нічого б не виправили. А раз виправити ваш провтик не можливо та грошова компенсація мене в принципі не цікавить - залишається розраховуватися репутацією за власний провтик => комент із висвітлення цього інцеденту з цим справився. Звісно багато людей написали, що це все фігня, і це припустимо. Якщо це так - тоді вам абсолютно нема за що переживати і ніяких репутаційних втрат ви не зазнаєте А тепер друга частина де ви в корні не праві. прямо намекая на материальную компенсацию, а потом обвиняет оппонента в ложных домыслах. Какой-то сюрр Коли ви пишете, що вам хтось щось натякає - це означає, що ви починаєте приписувати неіснуючі слова автору, які існують виключно у вашій уяві і яких ніколи не було сказано/написано. І на основі цих своїх вигадок ви пишите реальні обвинувачення на форумі чим і створюєте наклеп. Сюр якраз те, що в силу своїх розумових здібностей/попереднього досвіду/проф деформації ви починаєте вигадувати таку фігню, бо десь угледіли натяк . Перейдемо до гофри і недоведеної штукатурки. Вот всем клиентам дотягиваем, а Вам специально ради этой темы не дотянули, что ли? Ну Аудіофілу ви таки змогли дотягнути під самі провода, а в мене щось полінувалися зробити на такому ж рівні И несмотря на все это, я все равно сразу готов был это поправить или компенсировать, что и сделал. Я не знаю як ви були готові приступити і де саме, але в мене ви так і не приступили до переробок протягом 5 днів з моменту ппу да і взагалі не згадували про це до мого коменту на форумі На рахунок того, що ви таки зробили компенсацію - ви хіба забули, що заплатили лише за 5у частину тих переробок і тому писати, що ви компенсували - якось дивно. Ви придумали свій тариф по якому мені б такий обсяг самі не захотіли дороблювати і звинувачуєте, що я погодився на значно більшу ціну тих хто мені це переробив. П- послідовність Ну і саме головне Враховуючи, що стеля та гофра з проводами паралельні - я не бачу абсолютно ніякої різниці в дотягуванні до стелі чи на 3 см нижче до рівня гофри. Це паралельні площини. Можете навіть уявити, що стеля починається там де висять гофри. От взагалі ніякої різниці не повинно бути. І правило точно також можна підняти до самої гофри і не боятися, що пошкодяться провода. На рахунок доп робіт. Це ж чудово що у вас є запис другої розмови по цим роботам. Бо цей запис явно не перший, оскільки ви самі мені телефонуєте і ми продовжуємо розмову про напилення ппу. На рахунок того, що в цій другій частині розмови не звучало нічого про комплес - це правда. А як на рахунок першої частини та третьої ? У вас же непевно є запис і тих розмови і ви їх вивантажите в цей топік чи в ПП ? Якщо там немає згадувань про те, що ці роботи повинні бути в комплексі - то погоджусь з необгрунтованістю своїх очікувань від вас по доп роботам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 29 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2020 Детский сад ) А ему лучше сделали! А я имел в виду совсем не то, что написал! Мне не нужны твои деньги, но ты заплатил очень мало! Зачем же в личку? Мне нечего скрывать, я работаю честно. nbt.kiev.ua/1vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3 nbt.kiev.ua/3vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3 Будьте здоровы, Денис. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 30 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2020 Детский сад ) А ему лучше сделали! А я имел в виду совсем не то, что написал! Мне не нужны твои деньги, но ты заплатил очень мало! якась каша, але ладно. Якщо ви десь прочитали, що я хочу від вас додаткові гроші - то скиньте посилання на цей мій коментар. Ви перші прийшли до мене із пропозицією заплатити за переробки, потім коли дізналися вартість - спригнули і заплатили 5у частину, ну ок, це більше ржачно для мене,, але як і раніше я не вимагав від вас ніяких грошей. Хоча не зважаючи на це, ви говорите, що я про щось натякаю Зачем же в личку? Мне нечего скрывать, я работаю честно. nbt.kiev.ua/1vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3 nbt.kiev.ua/3vyzovdenis_dom-00380974990710.mp3 Значить мої претензії по доп роботам знімаються. Мені здавалося, що я говорив це, але по факту ні. Будьте здоровы, Денис. І вам того ж самого! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення