sentor Опубліковано: 14 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 (змінено) Замовляв у Сергея спочатку машинну штукатурку стін та потім замовив утеплення ППУ даху. Штукатурка (4/5): Стіни рівні і до цього питань немає, але чомусь майстри не дотягнули штукатурку до проводів під стелею, А я сам ці завтики не відразу не побачив. При цьому та бригада вимурувала перестінок і зробила доп утеплення стіни ППУ 4/5 Потім я по телефону домовився з Сергієм за те що він зробить мені утеплення ППУ даху і зробить мілкі доробки за додаткові гроші і він погодився. Питань до якості роботи по самому утепленню в мене нема. Там все чудово Правда через деякий час, там де раніше стояли їхні ліса, я виявив розбитий відкос. Те що це вони розбили - прямих доказів не маю, хоча дуже схоже. Ну і мені прийшлося ще трохи підмести по будинку шматки піни після їх робіт, хоча от це взагалі не критично. Людська повіденка та взаємодія 3/5:pozor: Сергій завжди відповідав на звінки і орг питання вирішувалися оперативно Питання до поведінки штукатурів також не було. Приїхали зі всим своїм і нарікань до них небуло. Але, коли він приїхав робити ППУ- то я вказав на ці косяки зі стінами (його прораб погодився відразу доробити, але так і не зробив) та інші мілкі доробки про які ми домовлявся по телефону(докласти пару стін і заштукатурити їх), але в цей момент Сергій почав говорити, що це не його профіль і він не буде направляти бригаду малярів заради цього, хоча коли ми домовлялися про ППУ, я сказав, що мені це потрібно в комплексі ППУ+доробки і він сказав, що це зроблять. Ну відповідно мої подальші плани по стінам летять шкереберть і тепер їх недоробки( та потрібні мені допи) будуть дороблювати інші люди за мої гроші. Буває, просто людина відмовилася від не зручної( а місцями і геморної) роботи, на яку вона до того погоджувалася в комплексі із великим замовленням. А тепер саме не приємне. Під час робіт по ППУ я весь час був поруч з будинком і потім коли я зайшов до себе в дім - я побачив там невідомих людей(друзів Сергія) , які приїхали до Сергія поговорити і подивитися як робиться ППУ. А я чомусь думав, що своїх друзів запрошують до себе додому, а не до замовника. Сергій відразу почав щось ліпити, що це мої сусіди з сусіднього населеного пункту, потім всі непрохані гості вийшли з будинку і ще щось довго обговорювали на подвір"ї. Тобто він без мого дозволу привів якихось своїх друзів до мене в дім і потім пояснював мені, що забув попередити мене про них і вже зустрів їх в середині мого будинку, хоча чомусь координати будинку він надати їм не забув. Я звісно знаю, що багато робітників(з низькою культурою поведінки) приводять лівих людей на об"єкти, але блін робити це тоді, коли власник на території - ну це як мінімум тупо і не професійно Змінено 23 серпня 2020 користувачем #roofinspector 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sot Опубліковано: 14 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 Не парьтесь так, это были просто потенциальные заказчики, очень любопытные, просто пришли посмотреть. А во вторых - это у вас не дом, а строительный объект. Успокойтесь, это норма. Сами небойсь ходили по чужим стрийкам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 14 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 Логічно, при візиті до стоматолога варто попросити ще печінку перевірити і кардіограму зробити. Про мілкі доробки класика жанру. Люди які займаються утепленням повинні ще тягнути з собою купу непрофільного інструменту і обладнання, і т.д. і т.п., неефективно використовувати свій робочий час... Мілкі доробки, як правило, якщо хазяїн не в змозі їх сам зробити, робляться спеціальними людьми по відповідним тарифам з врахуванням проїзду і невикористаного робочого часу. Або наймаються так звані "універсали" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 14 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 Не парьтесь так, это были просто потенциальные заказчики, очень любопытные, просто пришли посмотреть.[/quote Хай йдуть дивитися до Сергія додому, а не до мене А во вторых - это у вас не дом, а строительный объект. Це моя власність і мені якби пофігу хто як його класифікує. І якщо воно виглядає як дім, має призначення дому - то напевно це таки дім. Успокойтесь, это норма. Сами небойсь ходили по чужим стрийкам. Можливо це норма для робітників з низьким рівнем етики. Добавлено через 10 минут Логічно, при візиті до стоматолога варто попросити ще печінку перевірити і кардіограму зробити. Якщо лікар до цього перевіряв печінку і сказав, що це зробить - то чому б і ні. В телефонній розмові він сам погодився зробити ці доробки. Сказав би відразу, що не буде - і я б відразу знайшов інших робітників, а не втачав би час, очікувавши його приїзду Про мілкі доробки класика жанру. Люди які займаються утепленням повинні ще тягнути з собою купу непрофільного інструменту і обладнання, і т.д. і т.п., неефективно використовувати свій робочий час... Частина з тих доробок - це його власні косяки за які він отримав гроші в повному обсязі. Тим більше в нього є нормальні працівники, які робили інші допи. Мілкі доробки, як правило, якщо хазяїн не в змозі їх сам зробити, робляться спеціальними людьми по відповідним тарифам з врахуванням проїзду і невикористаного робочого часу. Або наймаються так звані "універсали" Якось так і вирішив це питання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 15 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2020 Замовляв у Сергея спочатку машинну штукатурку стін та потім замовив утеплення ППУ даху. Здравствуйте, Денис. Спасибо за выбор меня как подрядчика и откровенный отзыв. Все замечания обязательно будут учтены в дальнейшей работе. Штукатурка (4/5): Стіни рівні і до цього питань немає, але чомусь майстри не дотягнули штукатурку до проводів під стелею, А я сам ці завтики не відразу не побачив. Я загрузил эти фото в сообщение. Там, где висят гирлянды гофр, проводов и мешает воздуховод, парни все сделали как обычно. Но не вопрос вообще, я оплачу доработку этих мест тем, кто будет продолжать у Вас отделку. Я же не отказался это поправить. ППУ 4/5 Потім я по телефону домовився з Сергієм за те що він зробить мені утеплення ППУ даху і зробить мілкі доробки за додаткові гроші і він погодився. Это не совсем так, Денис. Или совсем не так ) По телефону я не понял о чем именно идет речь и сказал Вам, что по приезду все посмотрю и мы обсудим это. Но ничего не обещал доделывать по телефону. Правда через деякий час, там де раніше стояли їхні ліса, я виявив розбитий відкос. Те що це вони розбили - прямих доказів не маю, хоча дуже схоже. В каком смысле разбитый? Ударенный по плоскости или по углу? Вполне могли и мы зацепить, но я не видел. Почему, Вы, не позвонили мне или хотя бы не прислали фото этой проблемы в вайбер, в котором до того мы замечательно общались? Тоже оплачу исправление, напишите мне, пожалуйста, сумму и карточку в вайбер. Але, коли він приїхав робити ППУ- то я вказав на ці косяки зі стінами (його прораб погодився відразу доробити, але так і не зробив) та інші мілкі доробки про які ми домовлявся по телефону(докласти пару стін і заштукатурити їх), але в цей момент Сергій почав говорити, що це не його профіль і він не буде направляти бригаду малярів заради цього, хоча коли ми домовлялися про ППУ, я сказав, що мені це потрібно в комплексі ППУ+доробки і він сказав, що це зроблять. Ну відповідно мої подальші плани по стінам летять шкереберть і тепер їх недоробки( та потрібні мені допи) будуть дороблювати інші люди за мої гроші. Буває, просто людина відмовилася від не зручної( а місцями і геморної) роботи, на яку вона до того погоджувалася в комплексі із великим замовленням. Все верно, я не занимаюсь доделками и переделками, тем более это невозможно было бы сделать параллельно с напылением ППУ в кровлю (как Вы просили), т.к. находиться в здании во время работ можно только в полнолицевой фильтрующей маске, т.е. в противогазе и защитном костюме. Как бы рабочие в противогазах доделывали бы необходимую Вам кладку стен и сразу же их доштукатуривали, я себе представить не могу, даже если бы я и привез с собой бригаду. А тепер саме не приємне. .... Тобто він без мого дозволу привів якихось своїх друзів до мене в дім і потім пояснював мені, що забув попередити мене про них і вже зустрів їх в середині мого будинку, хоча чомусь координати будинку він надати їм не забув. Это действительно мой косяк. Я не подумал, что коллега из Василькова приедет в Барахты за 10 мин. и просто не успел спросить у Вас разрешения. А т.к. на стройке нет ни забора, ни какого либо ограждения, то он видя мой бус просто зашел на объект. Я на месте несколько раз извинился перед Вами за этот инцидент, но если этого мало, то прошу прощения еще раз публично. ...тупо і не професійно Ваша оценка нашей работы очень важна для нас, мы стараемся стать лучше, чем были. Удачного Вам продолжения строительства, Денис. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 15 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2020 Ну перше і друге фото, електромонтажники могли відступити від стіни 200мм. Хоча би для того щоб, правилом підлізти можливо було. Штукатури теж люди а третє фото, там взагалі того куска видно не буде. Або коробом закриєтся, або стеля опустится. Но, Ви власник Вам відніше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sot Опубліковано: 15 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2020 Це моя власність і мені якби пофігу хто як його класифікує. І якщо воно виглядає як дім, має призначення дому - то напевно це таки дім. Ещё раз для... Вашей собственностью этот объект станет только после внесения в реестр о праве собственности. Если Вас так легко можно обидеть, тогда стройку надо было начинать с трехметрового забора, колючей проволоки и кулемётников. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey1901 Опубліковано: 15 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2020 Ещё раз для... Вашей собственностью этот объект станет только после внесения в реестр о праве собственности. Если Вас так легко можно обидеть, тогда стройку надо было начинать с трехметрового забора, колючей проволоки и кулемётников. Теперь я догадываюсь, как размышляют те кто шарится по стройкам и тащит что плохо лежит. А что, участок открыт, дом недостроенный - это не собственность, можно и переночевать если что. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 15 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2020 Вашей собственностью этот объект станет только после внесения в реестр о праве собственности. подозреваю, что право собственности на участок давно зарегано и есть запись в реестре. Т.е. посторонние на частной территории. Я бы тоже психовал. Тут прокол Сергея, не поспоришь. По недотянутости штукатурки на кабеля - имхо все правильно сделали. Все равно отвалится, да и нет смысла. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 15 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2020 [Q Ещё раз для... Вашей собственностью этот объект станет только после внесения в реестр о праве собственности. . Не стосовно цієї ситуації, просто стало цікаво щодо будівельних обєктів , а до введення в експлуатацію хто завгодно може приходити туди , можливо щось виносити або навіть оселитись? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 15 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2020 Здається ми пішли в глибокий офтоп 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 19 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Ещё раз для... Вашей собственностью этот объект станет только после внесения в реестр о праве собственности. Ну тоді ще раз спробую пояснити. Земля та будинок знаходяться в моїй приватній власності, що підкріплено відповідними правоустновчими документами і порушення приватної власності - це є злочин згідно нашого законодавства. ст. 162 КК та 30стаття Конституції kodeksy.com.ua/konstitutsiya_ukraini/statja-30.htm Учіть мат частину, перед тим як писати таку єресь. Чи у вас є докази того, що мій будинок та земля - це не моя приватна власність ? Если Вас так легко можно обидеть, тогда стройку надо было начинать с трехметрового забора, колючей проволоки и кулемётников. Від тих хто хоче привести своїх друзів - це не спасе. Тут повинна бути вихованість та певні моральні установки у робітників. Добавлено через 7 минут По недотянутости штукатурки на кабеля - имхо все правильно сделали. Все равно отвалится, да и нет смысла. Різний рівень недотягнутої штукатурки понижає і так не високий рівень кріплення натяжної стелі. Якби воно було не дотягнуто по одному рівню - в мене не було б питань, а занижати стелю через те що можна було зробити відразу нормально - я не бачу змісту Добавлено через 1 час 5 минут Я загрузил эти фото в сообщение. Там, где висят гирлянды гофр, проводов и мешает воздуховод, парни все сделали как обычно. не однорідність висоти штукатурки понижує максимальну точку кріплення натяжної стелі і ці точки були значно нижче, ніж виступаючі воздуховоди та гофри. От взагалі не бачу змісту понижати стелю, там де можна було дотягнути штукатурку трохи вище. Я же не отказался это поправить. Тоді як розуміти ваші слова про те, що ви не збираєтесь направляти штукатурів ? Виглядала як дуже чітка відмова. Это не совсем так, Денис. Или совсем не так ) По телефону я не понял о чем именно идет речь и сказал Вам, что по приезду все посмотрю и мы обсудим это. Но ничего не обещал доделывать по телефону. Якесь дуже дике непорозуміння Я чітко сказав, що мені потрібно зробити напилення ППУ в комплексі з цими доробками і ви погодилися. Чіткої відмови від цих переробок я також не почув до моменту вашого приїзду. В каком смысле разбитый? Ударенный по плоскости или по углу? Вполне могли и мы зацепить, но я не видел. Почему, Вы, не позвонили мне или хотя бы не прислали фото этой проблемы в вайбер, в котором до того мы замечательно общались? Тоже оплачу исправление, напишите мне, пожалуйста, сумму и карточку в вайбер. ударили в кут, що аж вигнувся профіль. Десь на висоті 1.8-2м. Проблема в тому, що я також це не побачив в день робіт. Ну і який зміст був вам писати про це, якщо ви відмовилися від доробок своїх косяків на першому поверсі ? Все верно, я не занимаюсь доделками и переделками, тем более это невозможно было бы сделать параллельно с напылением ППУ в кровлю (как Вы просили), т.к. находиться в здании во время работ можно только в полнолицевой фильтрующей маске, т.е. в противогазе и защитном костюме. Как бы рабочие в противогазах доделывали бы необходимую Вам кладку стен и сразу же их доштукатуривали, я себе представить не могу, даже если бы я и привез с собой бригаду. В тому то і справа, що я не просив робити ППУ і ваші переробки /мої допи одночасно, я хотів, що б ви їх в принципі зробили. Ну і якщо ви приїхали без штукатурів - то це звучить не логічно, щоб я вимагав від вас цих всих робіт робіт одночасно. Тим більше я говорив, що доробки повинні бути зроблені після ППУ. А треба було якраз навпаки Это действительно мой косяк. Я не подумал, что коллега из Василькова приедет в Барахты за 10 мин. и просто не успел спросить у Вас разрешения. А т.к. на стройке нет ни забора, ни какого либо ограждения, то он видя мой бус просто зашел на объект. Я на месте несколько раз извинился перед Вами за этот инцидент, но если этого мало, то прошу прощения еще раз публично. Так а навіщо було давати координати будинку не спитавши власника? Мега огорожа у вигляді двох дерев"яних стовпчиків через які можна було заїхати - була, але це не зупиняє тих, хто хоче потрапити в середину. Тут або є розуміння, що не можна заходити без спросу - або нема і в останньому випадку ніяка огорожа, таблички не допоможуть. І якби вибачення - це не те, що повинно лунати у професійно-ділових відносинах (послуга-гроші), тим більше від професіоналів з гарною репутацією. Удачного Вам продолжения строительства, Денис. Вам також успіхів з Вашим будівництвом! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 21 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2020 Заради об"єктивності напишу ще раз свій відгук, оскільки попередній видалили з ціє теми і перенесли його куди подалі з відси Замовляв у Сергея спочатку машинну штукатурку стін та потім замовив утеплення ППУ даху. Штукатурка (4/5): Стіни рівні і до цього питань немає, але чомусь майстри не дотягнули штукатурку до проводів під стелею, що понижувало рівень кріплення натяжної стелі. ППУ 4/5 Потім я по телефону домовився з Сергієм за те що він зробить мені утеплення ППУ даху в і зробить мілкі доробки по стінам/переробки косяків зі штукатуркою і він погодився. Питань до якості роботи по утепленню в мене нема. Там все чудово Правда через деякий час, там де раніше стояли їхні ліса, я виявив розбитий відкос. Ну і мені прийшлося ще трохи підмести по будинку шматки піни після їх робіт, хоча от це взагалі не критично. Людська повіденка та взаємодія 3/5 Сергій завжди відповідав на звінки і орг питання вирішувалися оперативно Питання до поведінки штукатурів також не було. Приїхали зі всим своїм і взагалі молодці. Але, коли він приїхав робити ППУ- то я вказав на ці косяки зі стінами (його прораб погодився відразу доробити, але так і не зробив) та інші мілкі доробки про які ми домовлявся по телефону(докласти пару стін і заштукатурити їх), але в цей момент Сергій почав говорити, що це не його профіль і він не буде направляти бригаду малярів заради цього, хоча коли ми домовлялися про ППУ, я сказав, що мені це потрібно в комплексі ППУ+доробки і він сказав, що це зроблять. Ну відповідно мої подальші плани по стінам летять шкереберть і тепер їх недоробки( та потрібні мені допи) вже переробили за великі гроші інші люди . Буває, просто людина відмовилася від не зручної( а місцями і геморної) роботи, на яку вона до того погоджувалася в комплексі із великим замовленням. А тепер саме не приємне. Під час робіт по ППУ я весь час був поруч з будинком і потім коли я зайшов до себе в дім - я побачив там невідомих людей(друзів Сергія), які приїхали до Сергія поговорити і подивитися як робиться ППУ. А я чомусь думав, що своїх друзів запрошують до себе додому, а не до замовника. Сергій відразу почав щось ліпити, що це мої сусіди з сусіднього населеного пункту, потім всі непрохані гості вийшли з будинку і ще щось довго обговорювали на подвір"ї. Тобто він без мого дозволу привів якихось своїх друзів до мене в дім і потім пояснював мені, що забув попередити мене про них і вже зустрів їх в середині мого будинку, хоча чомусь координати будинку він надати їм не забув. Після того я перепитав в нього що це таке було і він вибачився пару раз. Я звісно знаю, що багато робітників(з низькою культурою поведінки) приводять лівих людей на об"єкти, але блін робити це тоді, коли власник на території - ну це як мінімум тупо і не професійно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2020 и назвали его :sentor неугомонимый Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 22 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Черговий раз пишу умовно-позитивний відгук із певними н"юансами. Для декого вони можуть бути суттєві, для декого ні. Тут треба вирішувати самостійно. Але його вже в котре витирають, що б не омрачати цей священний топік Замовляв у Сергея спочатку машинну штукатурку стін та потім замовив утеплення ППУ даху. Штукатурка (4/5): Стіни рівні і до цього питань немає, але чомусь майстри не дотягнули штукатурку до проводів під стелею, А я сам ці завтики не відразу не побачив. При цьому та бригада вимурувала перестінок і зробила доп утеплення стіни ППУ 4/5 Потім я по телефону домовився з Сергієм за те що він зробить мені утеплення ППУ даху і зробить мілкі доробки за додаткові гроші і він погодився. Питань до якості роботи по самому утепленню в мене нема. Там все чудово Правда через деякий час, там де раніше стояли їхні ліса, я виявив розбитий відкос. Потім Сергей оплатив переробку. Людська повіденка та взаємодія 3/5 Сергій завжди відповідав на звінки і орг питання вирішувалися оперативно Питання до поведінки штукатурів також не було. Приїхали зі всим своїм і нарікань до них небуло. Але, коли він приїхав робити ППУ- то я вказав на ці косяки зі стінами (його прораб погодився відразу доробити, але так і не зробив) та інші мілкі доробки про які ми домовлявся по телефону(докласти пару стін і заштукатурити їх), але в цей момент Сергій почав говорити, що це не його профіль і він не буде направляти бригаду малярів заради цього, хоча коли ми домовлялися про ППУ, я сказав, що мені це потрібно в комплексі ППУ+доробки і він сказав, що це зроблять. Ну відповідно мої подальші плани по стінам летять шкереберть і тепер їх недоробки( та потрібні мені допи) переробили інші люди за мої гроші. Частину грошей за ці переробки Сергей повернув. А тепер саме не приємне. Під час робіт по ППУ я весь час був поруч з будинком і потім коли я зайшов до себе в дім - я побачив там невідомих людей(друзів Сергія) , які приїхали до Сергія поговорити і подивитися як робиться ППУ. А я чомусь думав, що своїх друзів запрошують до себе додому, а не до замовника. Сергій відразу почав щось ліпити, що це мої сусіди з сусіднього населеного пункту, потім всі непрохані гості вийшли з будинку і ще щось довго обговорювали на подвір"ї. Тобто він без мого дозволу привів якихось своїх друзів до мене в дім і потім пояснював мені, що забув попередити мене про них і вже зустрів їх в середині мого будинку, хоча чомусь координати будинку він надати їм не забув. Потім коли я спитав що то було - Сергей пару раз вибачився Я звісно знаю, що багато робітників(з низькою культурою поведінки) приводять лівих людей на об"єкти, але блін робити це тоді, коли власник на території - ну це як мінімум тупо і не професійно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Забанят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Привели людей. В дом. На этапе штукатурки? Вы правда это ставите в претензию? Представьте, что это были стажеры, например. Или представители поставщика. Вы на сервисе авто тоже зорко следите, чтоб посторонних в боксе не было? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey1901 Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Вы на сервисе авто тоже зорко следите, чтоб посторонних в боксе не было? Не в боксе, а в салоне авто. Пока мастер делает ремонт, пригласил друзей посидеть внутри - вот правильная аналогия. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Ой, ладно Меня всегда умиляли заказчики, затягивающие скотчем и пленкой свежеустановленную сантехнику. Ручаюсь , ее вам перед сдачей уже не раз основательно проверили самым естественным путем. Аналогично и тут - нет ни одной стройки, где не было бы посетивших в процессе монтажа знакомых мастеров, других заказчиков, стажеров и прочих мало имеющих прямого отношения к процессу. Если хотите такой приватности, оговаривайте это еще до начала всех работ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Если хотите такой приватности, оговаривайте это еще до начала всех работ. А почему не наоборот: хочешь привести в чужой дом, спроси хозяина? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Черговийl: вы что не знали, что это не топик святой. а кто попадает в белый список стает святым при жизни) я тоже не так давно кстати святой стал)) вы не видели случайно,что вашу тему перенесли в негативные отзывы? так что не задротствуйте) Добавлено через 2 минуты Ой, ладно Меня всегда умиляли заказчики, затягивающие скотчем и пленкой свежеустановленную сантехнику. Ручаюсь , ее вам перед сдачей уже не раз основательно проверили самым естественным путем. Ат. чтобы вы не посцали типа ?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Привели людей. В дом. На этапе штукатурки? Вы правда это ставите в претензию? Представьте, что это были стажеры, например. Или представители поставщика. В своё время так попал на дом к медведчуку на Стугну. не считаю, что это правильно, тем более,что мне подрядчик хотел показать на примере товарища Са-ах, какого человека, что можно фуфлыжить и ничего страшного, так сойдёт. (сантехники) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Черговий раз пишу Денис, изучите правила форума, пожалуйста. В следующий раз к Вам будут применены санкции по п.6 правил. Добавлено через 1 минуту Потім я по телефону домовився з Сергієм за те що він зробить мені утеплення ППУ даху і зробить мілкі доробки за додаткові гроші і він погодився. Это неправда, Денис. Я не соглашался на эти допработы ни по телефону, ни в живую. Вы, вероятно, с кем-то меня путаете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
san6ka Опубліковано: 22 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2020 Ой, ладно Меня всегда умиляли заказчики, затягивающие скотчем и пленкой свежеустановленную сантехнику. Ручаюсь , ее вам перед сдачей уже не раз основательно проверили самым естественным путем. Аналогично и тут - нет ни одной стройки, где не было бы посетивших в процессе монтажа знакомых мастеров, других заказчиков, стажеров и прочих мало имеющих прямого отношения к процессу. Если хотите такой приватности, оговаривайте это еще до начала всех работ. Хм, работало на обьекте 10+ бригад (стройка в 5-7 минутах езды от сьемного жилья, т.е. бывали часто + камеры), всех знала в лицо, никаких лишних гостей не было (про визиты всех потенциальных заказчиков всегда договаривались заранее), слишком скромные попались, да? Вот сантехнику ставили на днях, Сергей, наверное, просто постеснялся при мне "качественно проверить", т.е. теперь стоит задуматься о качестве монтажа? P.S. Я не поддерживаю ТС, простого извинения за провтык и неповторения ситуации в будущем мне бы лично было достаточно чтобы забыть о подобном "инциденте". Но сам факт подобного отношения лично для меня является неприемлемым. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2020 Денис, изучите правила форума, пожалуйста. В следующий раз к Вам будут применены санкции по п.6 правил. Добавлено через 1 минуту Это неправда, Денис. Я не соглашался на эти допработы ни по телефону, ни в живую. Вы, вероятно, с кем-то меня путаете. пусть скинет запись разговора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення