Sapsanx4 Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 Помогите с выбором набора торцевых головок трещоток. Вот такие два набора. dnipro-m.ua/uk/tovar/nabor-...iuvoU_JFTOOS8HdXx4IjGBIsPF_3vLPhoChqwQAvD_BwE Или avtozvuk.ua/ombra-omt94s/p5...ontent=Ombra&utm_campaign=nabory-instrumentov Количество не будем брать во внимания и ценну главное по качеству что из этих двух выбрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 Ombra, звичайно. Маю трохи їх ключів. Брав давно в їх офісі навпроти Епіцентру на Братиславській... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
5437255 Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Ombra, звичайно. Маю трохи їх ключів. Брав давно в їх офісі навпроти Епіцентру на Братиславській... 100%. Омбра и Днипро это вообще несравнимые вещи. Омбру покупайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leader9 Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Не знаю как эти наборы, у меня не первый год MIOL 110, пока нареканий нет, головки выдержали гайковерт и то неплохо... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 В мене одного лінки не відкриваються? Я, звісно, розумію що ТС бот, але можна хоча б посилання коректно вставляти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз