Sharkan Опубліковано: 21 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2020 Доброго дня всім. Виникло наступне питання. В підвальному приміщенні є раковина, яка знаходиться на 80 см нижче рівня виходу каналізації. Відповідно потрібно невеличкий насос, який би те що стікло в раковину (в основному миття рук) закидав би в каналізацію. Відстань від раковини до точки закидання не більше метра. Питання: який насос підібрати і де його купити? Колись давно тут, на форумі, люди радили невеличкий насос за декількасот гривень для таких цілей. Але не можу знайти де. В неті одні тільки каналізаційні станції за 4000+ грн. і т.д. Мені такої потужності не потрібно... Підкажіть будь ласка рішення для такої ситуації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 21 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2020 Якщо красота не потрібна, берете ОЦЕ, вставляєте у пластикуву ємність (напр невеличка пластикова бочка), в неї вихід з рукомийника, а насос у каналізацію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 22 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 22 липня 2020 Якщо красота не потрібна, берете ОЦЕ, вставляєте у пластикуву ємність (напр невеличка пластикова бочка), в неї вихід з рукомийника, а насос у каналізацію. Дякую! Як варіант може бути. Але мені здається що було щось більш маленьке і чіплялось просто на злив умивальника. Недолік запропонованого Вами девайса - він не викачує абсолютно. тобто щось та буде в ємності залишатись. А це додаткові запахи т.д. Хоча...можна закрити кришкою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 22 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2020 Дякую!Як варіант може бути.Але мені здається Якщо здається, перехрестіться і шукайте далі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз