upon Опубліковано: 14 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2020 кто устанавливал насос через скважинный адаптер - как впечатления? стоит или не стоит связываться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2020 кто устанавливал насос через скважинный адаптер - как впечатления? стоит или не стоит связываться? Я встановлював , простояв 1рік , недавно на насосі заклинив зворотній клапан , доводилось витягати насос , ніячких проблем при цьому не виникло , все працює нормально. Потрібно приділити максимум уваги до зєднання труби з адаптером , так як потім до нього доступу не буде. Як на мене адаптер можна ставити , коли не має іншого виходу. Я прихильник того , щоб усі зєднання були доступні для ремонту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 20 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2020 простояв 1рік Як на мене адаптер можна ставити , коли не має іншого виходу. Я прихильник того , щоб усі зєднання були доступні для ремонту. Дешева рибка - смердюча юшка. За вичерпанням обмеженого терміна гарантії ущільнень (до 5 років), через вікно адаптера на обсадній трубі потечуть, забруднюючи питний водонос, або грунтові, або паводкові води. Якщо ж з`єднання водогону втратять герметичність, то насос почне працювати сам на себе, збільшуючи експлуатаційні витрати та вкорочуючи свій ресурс. Ви праві, доступ до з`єднань повинен бути обов`язково. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2020 Подскажите, плиз, на что повесить насос на трос или на капрон? Человек по скважинам предложил, я купил шнур в Эпике, а вешать стремаюсь. (Нагрузка на разрыв 780 кг) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 20 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2020 на что повесить насос Неіржавіючий трос хоча б плетінням 7х7, із сталі А2 (AISI 304) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2020 То ви категорично проти капрону із таким зусиллям у 780кг? Неіржавіючий трос хоча б плетінням 7х7, із сталі А2 (AISI 304) Я розумію, що такий краще і правильно, але ж який сенс його купляти якщо термін насоса 5-6 років? Зняв старий то ви знаєте, вигляд у нього зовсім не іржавий, хоча ставити назад вже не буду. ) От і питаю поради. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 21 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2020 якщо термін насоса 5-6 років? Купуйте насос з більшим ресурсом іншого виробника, наприклад: Grundfos SQ в мене працює для водопостачання будинку, невеликого автополиву та теплиці без малого 15 років (ще без жодного! сервісу); Водолій в іншій свердловині для поливу городу та садочка - 12 років (правда декілька місяців на рік, але досить інтенсивно та теж без жодного сервісу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2020 Та саме Грюндфос мені порадили не брати у сервісному центрі на Подолі. ) Хоча його навороти залишають враження Насос с "плавающими" колесами, каждое из которых имеет свой подшипник из карбида вольфрама/керамики. Плавный пуск, защита от сухого хода, защита от реверса осевого смещения, перенапряжения и падения напряжения, защита от перегрузки и перегрева. але ж і ціна у 30 000грн також вражає Нідл зараз купив за 3400 та старому поміняв двигун за 2200, хай буде про запас Вчора купив таки трос за 900грн проти 3000 у нержі, не жлоблюсь, просто рахую. капрон хай залишиться на мотузки для білизни. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 21 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2020 купив таки трос за 900грн проти 3000 у нержі, не жлоблюсь, просто рахую. капрон хай залишиться на мотузки для білизни. ) Ну, хоч мотузку відвоював ))) Поцинковану недовговічну китайозу ми не ставимо ні за яких умов тому, що переважно його зустрічаємо на обірваних насосах ремонтуємих свердловин. Будьте обережні: це важливий елемент, обрив якого може наробити великої шкоди. Саме той випадок коли за перебірки дають витрішки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2020 Український, поцинкований у полімері взяв ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2020 просветите, плиз, совсем запутался по маркировке трубы SDR-17 Чему верить? Или Хде правда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз