calipso Опубліковано: 11 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2020 Чудовий новий заводський станок польського виробництва для закатки жерстяних банок для консервування з кришкою типу Easy-Open та звичайних кришок діаметром 99 мм (банка розміру №3, №8 та №12), можна доукомплектувати для закатки діаметром 73 мм. Станок в наявності, відправка НП. Вартість 12000 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 12 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2020 кришки типу Easy-Open банки висотою 28мм, 36мм, 50мм і 81 мм. Є можливість постачання банок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 12 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2020 Підійму. Тепер знову з.являться підробні консерви. Купив на днях косерву скумбрію. (мабудь років 10 не купував), одна водичка і плавники з хвостом. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 13 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2020 Підійму. Тепер знову з.являться підробні консерви. Купив на днях косерву скумбрію. (мабудь років 10 не купував), одна водичка і плавники з хвостом. Та вони завжди були, і якісні і не дуже. Як і ковбаса чи бензин. Консервне обладнання не винне. Як я роблю свої вироби можна подивитись в окремому повідомленні тут https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=232919 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 12 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2020 Вже прийшли і є в наявності нові станки для закатки консервних банок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2020 одна водичка і плавники з хвостом. А ціна/бренд? Спостерігається таке з дешевою "народною" продукцією типу "Аро". Дешево але... А що дивуватись? Тепер все по ТУ. А вони ох які різні можуть бути А про відхилення чи обман уже й мовчу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз