Ranch Опубліковано: 2 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2020 Хотел бы поинтересоваться, есть ли у кого-то опыт сбора ягод гуми с больших кустов? Есть ли какие-то способы механизации данного процесса? Возможно, кто-то может поделиться "ноу-хау" уборки этих ягод, если их очень много? Заранее благодарен за ответы по существу заданных вопросов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2020 спасибо, что напомнили, надо обязательно прикупить кустик, мне нравится! но вопрос у меня не стоял, обычно все съедалось сырым. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 3 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2020 Почему-то сразу вспомнился мультик про мишек гамми ))) А если попробовать приспособу для сбора черники? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2020 Не получится, там гребенка густая, а гуми висят на ветках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 3 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2020 Сделать зубья реже и собирать вдоль ветки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2020 вечером сфоткаю, покажу. ) у меня такая как справа, деревянная а для гуми подойдёт вот такой стакан или такой как для крыжовника 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 3 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2020 Комбайн для сбора черники? У меня есть такой)) Или что другое? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ranch Опубліковано: 3 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2020 А если попробовать приспособу для сбора черники? Раздавливаются ягоды. Они очень нежные, водянистые. И очень крепко держатся. для гуми подойдёт вот такой стаканНе подойдёт. Каша будет. Вы рвали ягоды гуми спелые? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2020 а как же? только руцями и только спелые, у меня всего один кустик был на пробу, но я был доволен. кстати, вот клацнул свой раритет нашел когда-то на охоте в дремучем лесу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 28 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2023 Ніколи не їла ягоди гумі. Які вони на смак? На що схожі? Якщо порівняти з малиною або лохиною, то гумі смачніші? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2023 На мій погляд це зовсім різні смаки, щось як кизил тільки без кислини та в‘язкості. мав кущик, добре і рясно родив, але нічого такого особливого, щоб вах, сказати не можу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз