Hind Опубліковано: 12 червня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2020 9 у.о. - це 245-270 грн. Я дивився хорошої якості. В них також є плівка на авто. Я вважаю, що на матеріалі економити не варто. А ось робота під питанням - зараз вивчаю нюанси: шукати майстра чи ризикнути самому. Мені для офіса - аби функціонувало, дизайн другорядний. В принципі я теж подумаю, проте боюся,що буде відбивати сонце у вікна сусідів навпроти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 12 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2020 В принципі я теж подумаю, проте боюся,що буде відбивати сонце у вікна сусідів навпроти. Олігархи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hind Опубліковано: 12 червня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2020 Олігархи? У Пентагоні на Троєщині? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lug Опубліковано: 12 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2020 Беріть приклад у жарких країн. Вони жалюзі з дерева роблять Всё уже давно придумано. На фото Израиль- тотально все окна закрыты наружными жалюзи, называются - трисы. Ламели - пластиковый профиль шир.85мм, по устройству похож на нашу пластиковую вагонку. На всех углах - мастерские по изготовлению. Пластик режут в размер и собирают в створки. Вот только у нас ничего подобного нет. Хоть из Израиля вези... У меня такая же лоджия, как у ТС, тоже на юго-юго-запад. Давно зреет мысль, поставить кондиционер на охлаждение лоджии. Но пока не решилась. Не представляю, какой мощности нужен кондей, чтоб остудить эту доменную печь 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laguner Опубліковано: 15 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2020 А ось робота під питанням если имели дело с пленками, то можете попробовать сами, если нет - погуглите видео производителя пленки (большинство крупных производителей выпускают обучающие видео, но рекомендуют обратиться к специалистам!). Если весь необходимый инструмент найдете, то определите подопытного - наименьшее по площади стекло, и возьмите на него запас(с первого раза может не получиться). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2020 если имели дело с пленками, то можете попробовать сами, если нет - погуглите видео производителя пленки (большинство крупных производителей выпускают обучающие видео, но рекомендуют обратиться к специалистам!). Если весь необходимый инструмент найдете, то определите подопытного - наименьшее по площади стекло, и возьмите на него запас(с первого раза может не получиться). Мне нужен только функционал, а всякие пузыри, пятна, порезы и прочее не столь важно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2020 @Игорь&Ира, тоді "очі бояться а руки роблять" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2020 Игорь&Ира, тоді "очі бояться а руки роблять" Я морально готовий, треба тільки з'ясувати нюанси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laguner Опубліковано: 15 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2020 Я морально готовий, треба тільки з'ясувати нюанси. Думаю, с таким настроем можете проконсультироваться у продавца пленки, вероятнее всего сейчас все заинтересованы в любых объемах. Возможно там же и хороший ракель предложат, чтоб не мучаться с линейкой/кредиткой) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2020 Я морально готовий, треба тільки з'ясувати нюанси. Як варіант купити якусь дешеву плівку для автомобільного скла, якщо є можливість на якомусь вікні протестувати , може просто на якомусь непотрібному склі що і як тонувати, гляньте відео про тонуванню скла на авто. є плівки на авто з дзеркальним покриттям. нічого надзвичайно складного в тому нема. колись тонував авто років 20 тому ні ютубу нічого такого не було як глянути. Ціни за тонування в сервісі були високі... останнього разу тонував скло в авто після того як його розбили то використовував для змочування скла і плівки "містер мускул з нашатирним спиртом" той зелений для миття вікон. плівки бувають шириною 50-60 см і ширші вроді теж бувають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2020 Думаю, с таким настроем можете проконсультироваться у продавца пленки, вероятнее всего сейчас все заинтересованы в любых объемах. Возможно там же и хороший ракель предложат, чтоб не мучаться с линейкой/кредиткой) Звонил продавцу. Попал на девочку-менеджера, которая сразу переключила на ребят. В итоге плёнка за 270 грн./кв.м превратилась в 570 грн/кв.м с монтажём. Плюс, что квадраты к оплате считают в чистоте по конечному результату, а не списывают отрезы рулона. Сейчас возникло ещё два момента: 1) окна с верхними фрамугами, т.е. над рядом нижних стеклопакетов высотой порядка 150 см имеется ещё один ряд стеклопакетов высотой 50 см; думаю, стоит ли клеить на верхний ряд; 2) если делать самому, то надо освоить и работу со стеклопакетами: вынуть, вставить, а там по 40 кг. Добавлено через 3 минуты Як варіант купити якусь дешеву плівку для автомобільного скла, якщо є можливість на якомусь вікні протестувати ... Дякую за підтримку та консультацію. Буду розмірковувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hind Опубліковано: 16 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 16 липня 2020 Ну що можу сказати... Ідея вцілому спрацювала. Після встановлення ролет день/ніч та нонейм кондиціонера 9-ки Arctick звісно. Без використання кондиціонера коливання температури на балконі знизились до 30/22 ао Цельсію на добу (було 45/25). Кондиціонер пфсля 1-1.5 години роботи на охолодження дозволяє підтримувати на балконі уомфортну температуру у 24 градуси. Після 2-3 годин починаєтьчя активне охолодження вкликої кімнати через балконний блок. При цьому охолодження малої кімнати через вікно йде не так активно через різницю тяги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 16 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2020 Ну що можу сказати... Ідея вцілому спрацювала. Після встановлення ролет день/ніч ... А можна попрохати детальніше висвітлити питання ролет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hind Опубліковано: 16 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 16 липня 2020 А можна попрохати детальніше висвітлити питання ролет? Щільові день/ніч. Китайського виробництва, придбані у Епіцентрі. Є під різні розміри та різного кольору. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 16 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2020 Без використання кондиціонера коливання температури на балконі знизились до 30/22 ао Цельсію на добу (було 45/25). Тобто, ролети знизили максимум на 15 градусів? Добавлено через 1 минуту Щільові день/ніч. Китайського виробництва, придбані у Епіцентрі. Є під різні розміри та різного кольору. В якому відділі? По чому квадрат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hind Опубліковано: 17 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2020 В середньому у сонячні дні температцра впала десь на 8-10 градцсів. Якщо є хмарки тот адіння до 15 градусів. Виміри цифровим термогігрометром із памятью. Ролети у відділі ролет) Продаються різні розміри із стандартною висотою 160 см. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз