Dendnepr Опубліковано: 28 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2021 Я не художник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 28 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2021 Я не художник [ATTACH]711311[/ATTACH] А напоркуа ЭППС перед ПИ и минватой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 А напоркуа ЭППС перед ПИ и минватой? Утеплить мауэрлат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 @Dendnepr, Может проще ППУ задуть? А то там столько ломанных граней, что с подрезкой утеплителя упаришься. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 На такой объем никто не приедет. А так вставлю Эппс и пропеню зазоры всякие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 @Dendnepr, Насколько я знаю такой утеплитель так-же продаётся в балончиках, как и обыкновенная монтажная пена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 вот пеной щели и задую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз