Anima Опубліковано: 19 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2020 Здравствуйте. Готов принять бесплатно на своем участке грунт (только не строительный мусор), около 250 кубов. Если кто то копает и не знает куда его деть пишите. Расположение: г. Дергачи (от Алексеевской окружной примерно 10 км). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 Добавлюсь На большую Даниловку может кто закинет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 Думаю надо самим шевелится и ехать договариваться с начинающейся стройкой на этапе котлована. Например, на бывшем кожзаводе на Шевченко активно строятся дома. Для Б.Даниловки совсем рядом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 Думаю надо самим шевелится и ехать договариваться с начинающейся стройкой на этапе котлована. Например, на бывшем кожзаводе на Шевченко активно строятся дома. Для Б.Даниловки совсем рядом. та оно не так чтоб и нужно, чтоб еще ехать куда-то искать)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 А есть вообще реальные кейсы чтоб кому-то бесплатно грунт привезли? Что-то я сильно в этом сомневаюсь, камазисты-трактористы народ уж больно ушлый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 А есть вообще реальные кейсы чтоб кому-то бесплатно грунт привезли? Что-то я сильно в этом сомневаюсь, камазисты-трактористы народ уж больно ушлый. Если соседи строятся и некуда грунт девать но возможны такие варианты. Естественно это будет не чернозем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Разве что так, наверное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anima Опубліковано: 20 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2020 Возможна небольшая компенсация за доставку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 24 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2020 Возможна небольшая компенсация за доставку. вот это уже сдвиг! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз