BuTeK Опубліковано: 29 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2009 Teriva в Донецке. Нужно решить из чего делать перекрытие, дерево или терива. Подскажите стоимость железобетонных прогонов длиной 4м и 4,5(5) для системы терива в Донецке и где их можно приобрести, посмотреть и т.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maria Опубліковано: 2 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2009 Написала в личку, чтобы не сочли рекламой. Просто у нас тоже терива, поэтому знаю кто этим занимается в Донецке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BuTeK Опубліковано: 2 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2009 Написала в личку, чтобы не сочли рекламой. Просто у нас тоже терива, поэтому знаю кто этим занимается в Донецке. Спасибо. Буду думать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrr Опубліковано: 3 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2009 Написала в личку, чтобы не сочли рекламой. Просто у нас тоже терива, поэтому знаю кто этим занимается в Донецке. И мне пожалуйсто контакт. Спасио! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rubin Опубліковано: 9 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2010 Есть вариант из термоблоков сделать перекрытие.Тоже быстро,красиво и тепло.Квадратный метр пенопластового блока для перекрытия 100грн.Себе делал перекрытие на пристройку шириной 3.5 м: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Nata! Опубліковано: 25 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Есть вариант из термоблоков сделать перекрытие.Тоже быстро,красиво и тепло.Квадратный метр пенопластового блока для перекрытия 100грн.Себе делал перекрытие на пристройку шириной 3.5 м: Подскажите, где брали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МЭН Опубліковано: 25 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Можно в Селидово Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз