melgozan Опубліковано: 29 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2020 Вітаю. Маю проблему з нерозумінням вартості підключення. Замовляв 6квт, трифазне. Вартість квт 1461,6х6=8770 грн. В ту ціну я так розумію мав би бути включений лічильник, автомат і решта що там треба, чи це все за окрему плату ? В прикріпленому файлі дві графи по оплаті, сумарно 15951 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgeny196 Опубліковано: 30 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2020 Вітаю. Маю проблему з нерозумінням вартості підключення. Замовляв 6квт, трифазне. Вартість квт 1461,6х6=8770 грн. В ту ціну я так розумію мав би бути включений лічильник, автомат і решта що там треба, чи це все за окрему плату ? В прикріпленому файлі дві графи по оплаті, сумарно 15951 грн А что, в счете, на который идет ссылка ничего невидно? Или это он и есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
melgozan Опубліковано: 30 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2020 Да, счет на оплату мне отослала мне бухгалтерия, подключение и стоимость услуг указано суммарно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgeny196 Опубліковано: 30 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2020 это филькина грамота. Потребуйте расшифровать. Полсле этого можно о чем то рассуждать. А так- с Вас захотели вот столько. И все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eugenem Опубліковано: 30 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2020 Вартість квт 1461,6х6=8770 грн. В ту ціну я так розумію мав би бути включений лічильник, автомат і решта що там треба, чи це все за окрему плату ? Нет, это просто оплата за подключаемую мощность. Все остальное плюсом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrij007 Опубліковано: 3 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2020 мені за такі ж параметри сказали 21тис грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabay111 Опубліковано: 4 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2020 2 роки тому за 9 кВ платив приблизно 17000 грн, гляньте на офіційному сайті, там повинні бути всі розцінки,ну раніше так було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2020 1 или 3 фазы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
melgozan Опубліковано: 4 травня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 2020 Значить написав листа в НКРЕКП, прийшла відповідь що послуга з приєднання до електричних мереж оператора системи передачі та операторів системи розподілу не включає послугу із забеспечення влаштування комерційного обліку електричної енергії.То певно та шафа з лічильником коштують 7300:( . Що цікаво, приїзжали , оглядали, щось собі позаписували, сказали поставити металевий стовб. Поставив. В стандартное присоединение входят и столбы и Кабель. Это учтено в стоимости киловатт по какой-то методике. В нестандартное-все считают отдельно. Плюсом к стоимости киловатт. Мені стовпа чи стовпів ставити не потрібно, для підключення треба буквально 3 метри дроту. Але уявімо собі коли зі стовпами яка би була ціна. Весь час я жив з думкою що підключення по ціні буде скільки реально замовлю кіловат, виходить що фіг там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 4 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2020 За год изменили условия. Раньше в эту стоимость входили автомат и счетчик. Теперь тариф отдельно, остальное дополнительно в районе 8 тыс. (г.харьков) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз