vladimirskij Опубліковано: 21 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2020 Проблем в работе нет, самовывоз с левого берега. 800 гривен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 29 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2020 Народ нынче балованный. Я два телека с кинескопом размером 29 в итоге выкинул Хранил, хранил. Хотя у меня старее были...из Германии. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2020 У мну две Соньки 29 дюймовых есть. Держу потому как к новым теликам камеру касетную или видик нормально не подключишь.Нету желтого Видео входа. Архив семейный все никак не оцифрую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimirskij Опубліковано: 30 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2020 Ну это Вы зря, сейчас переходники есть или Вы о каком? У мну две Соньки 29 дюймовых есть. Держу потому как к новым теликам камеру касетную или видик нормально не подключишь.Нету желтого Видео входа. Архив семейный все никак не оцифрую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 4 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2020 А можно его сфоткать в масштабе с чем то? Ну там чайником рядом или еще чем, чтобы представить сколько это 29 дюймов. А то я по глазомеру не шарю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 4 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 5 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2020 Так что конкретно продаеться? Лыжа или Панасоник? И таки за сколько и где? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 5 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2020 @vladimirskij продає LG RT-29 FE за 800 грн. Я дав фото, щоб зрозуміти розміри екрану (знайшов фото Матсушити) 29 дюймів - це грубо 73 см діагональ екрану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimirskij Опубліковано: 8 червня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2020 Телевизор LG RT-29 FE цена 600 гривен. @vladimirskij продає LG RT-29 FE за 800 грн. Я дав фото, щоб зрозуміти розміри екрану (знайшов фото Матсушити) 29 дюймів - це грубо 73 см діагональ екрану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimirskij Опубліковано: 14 червня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2020 Телевизор LG RT-29 FE цена 500 гривен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hrpankov Опубліковано: 20 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2020 пользую JVC-21M1 ... год покупки 1992г... не продаю !!! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimirskij Опубліковано: 24 червня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2020 500 за ТВ 29 дюймов с самовывозом.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення