upon Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 Хочу сделать скважину. Нахожусь с.Халепье Обуховский район. Координаты 50°07'03.7"N 30°48'38.2"E (50.117695, 30.810619). До уровня Днепра метра 4. Прошу совета от специалистов на какой горизонт лучше делать скважину в этой местности. Кто может посоветовать толковых специалистов? Может кто-то делал рядом и поделится опытом по глубинам залегания слоев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 с.Халепье Обуховский район. 55м бучакско каневский водоносный комплекс.Бюджет около 60т Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
upon Опубліковано: 7 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 55м бучакско каневский водоносный комплекс.Бюджет около 60т Мы находимся не на горе, а возле Днепра. Мне говорили, что бучак на 60 если бить на кручах Днепра Есть ли инфа на какой глубине может быть бучак внизу около реки. А сеноман на какой глубине может быть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yrport Опубліковано: 7 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 А сеноман на какой глубине может быть? ни на какой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 10 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2020 Мы находимся не на горе, а возле Днепра. Мне говорили, что бучак на 60 если бить на кручах Днепра Есть ли инфа на какой глубине может быть бучак внизу около реки. А сеноман на какой глубине может быть? На кручах бучак-100-120м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз