Дарксайд Опубліковано: 8 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2020 У них были томагавки, а не топоры. :D Добавлено через 55 секунд Или это у индейцев были томагавки? :D Какая разница? Всё равно по топорам сегодня лучшие - новозеландцы и австралийцы! Это как с джинсами, “Штаты, Штаты”, а безоговорочно лучшие - японцы! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Карлсон Опубліковано: 8 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2020 по топорам сегодня лучшие - новозеландцы и австралийцы! И какие у них бренды впереди планеты всей? На украинском рынке представлены? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дарксайд Опубліковано: 8 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2020 И какие у них бренды впереди планеты всей? На украинском рынке представлены? У нас - нихуа! В мире лидер - Tuatuhi Axes. Я себе такой уже пол года жду на витрину! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 9 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2020 А почему именно Хуску, а не Штиль? Чем Хуска лучше? Может и Штиль, не знаю, я его в руках не держал. Хускварну держал, понравился. Хотя не настолько чтоб я его поменял как один универсальный на несколько своих Юко (каждый под свои задачи). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsesat Опубліковано: 14 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2020 а хтось має таку сокиру від дніпро-м ? dnipro-m.ua/uk/tovar/topor-ultra-tpr-600-g/ вона буде гірша, ніж juco ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз