МаТраС Опубліковано: 3 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2021 4 часа назад, Мышка сказал: Пить воду из-под крана я могу и на даче - тут хорошая мягкая вода. Или минералку дома. Тройничек получается так себе - остается установка с обратным осмосом. Что можно поставить домой не за все деньги мира, ему нужно менять картриджи раз в полгода? не за всі гроші світу від 2600 до 9000. так .картриджі бажано раз в пів року,але це все умовно. якщо користуєтесь мало,то термін більше..мембрана десь раз в 2 роки. нюансів багато. якість платику, клапанів,трую і тп, тип мембрани, об єм баку, мінерізатор... пишіть бюджет, підберем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мышка Опубліковано: 3 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2021 2600-3500 максимум Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2021 3 часа назад, Мышка сказал: 2600-3500 максимум Монтаж наший? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мышка Опубліковано: 3 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2021 да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomaSh Опубліковано: 23 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2021 Привет! Заказал матрас чемпион кокос 1. Значит ли это что он односторонний? Или одна сторона твёрже, другая мягче? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lis57 Опубліковано: 3 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2021 Хочу сказать свое Дякую в этой теме. Понадобился матрас. Ехать смотреть, выбирать, слушать кучу текста при такой жаре - хлопотно! Написала два дня назад МаТрасу свои хотелки! Сегодня доставили, все быстро и легко. На первую улежку -отлично, надеюсь так будет и дальше! Большое спасибо!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2021 03.08.2021 в 19:34, lis57 сказав: Хочу сказать свое Дякую в этой теме. Понадобился матрас. Ехать смотреть, выбирать, слушать кучу текста при такой жаре - хлопотно! Написала два дня назад МаТрасу свои хотелки! Сегодня доставили, все быстро и легко. На первую улежку -отлично, надеюсь так будет и дальше! Большое спасибо!!!! Дякую Катя. Радий, що вгодили Вам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз