voglya Опубліковано: 30 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2020 Мужики, остыньте! Я имела ввиду пробы, когда иглой буквально чуть процарапывают кожу и выпускают каплю лекарства. Минут 20-30 ждут реакцию. Какую - не вдавалась в подробности (гугл нам в помощь). В моей жизни такое происходило в абсолютно заштатных городских поликлиниках. Правда, в доковидные времена. Т.е. все-таки ответственные врачи есть! И если кто-то рискнет себе колоть то, что никогда не колол - то уж лучше такую пробу себе сделать. И случаи, когда подобранные по посеву антибиотики не приносили желаемого результата, тоже были. Так что и такие анализы не дают врачу 100% гарантии. Добавлено через 1 минуту Именно для подъеба написано. Я умный тут, а все дурачки. Как будто кто-то не понимает, что лечить тяжелые болезни должны только врачи. Люди занимаются самолечением не от хорошей жизни, я не знаю, как это еще объяснить. Жопа в стране и с врачами и ситуацией. Идет буквально масштабная война. Хотя мне уже все это лично надоело. Я с этого момента из темы "советов и обсуждений лечения" ухожу. Пусть всех MaksymS лечит своими дипломированными врачами. Успехов и здоровья. Выздоравливайте! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 30 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2020 которая как-бы мой семейный Так а хто примушував підписувати з нею декларацію? Підпишіть з подружкою сестри, можна прямо зараз в інтернеті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_yurii_ Опубліковано: 30 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2020 Так а хто примушував підписувати з нею декларацію? Підпишіть з подружкою сестри, можна прямо зараз в інтернеті З іншого міста? Гарна ідея, треба подумати))) Ви теж з когорти тих, хто полюбляє вчити інших життю? Життя примусило підписати. Кілька сторінок тому описував свою ситуацію. Наш сімейний, привітний чоловік пенсійного віку, з яким дружина підписала декларацію у 2018, і до якого вона зверталась кілька разів за направленнями до інших спеціалістів, влітку звільнився, але нас про це ніхто не повідомив. Коли через кілька днів після початку симптомів я звернувся в поліклініку, мене почали просто футболити (реєстратура до єдиного сімейного, з яким можна підписати декларацію, цей лікар - на невідкладну, невідкладна - до сімейного, якого нема ). Тому вибору на той момент в мене особливо не було. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 30 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2020 З іншого міста? Гарна ідея, треба подумати))) Ви теж з когорти тих, хто полюбляє вчити інших життю? Ага, сплю і бачу щоб когось повчити Просто з тексту випливає мій лікар мудак але я з ним підписав декларацію, а подружка сестри хрен зна звідки компетентна і помагає - так підпишіть з нею, яка різниця з якого вона міста, обмежень немає, можна навіть з приватним і в поліклініку не ходити, зробили нормально можна лікаря обирати і все-одно не так Добавлено через 9 минут Жопа в стране и с врачами и ситуацией. Идет буквально масштабная война. Да, також дивує. 6 років тому була реальна жопа, при чому у всьому, влада впала, економіка всипалась, російські танки й гради фігачать по Савур-могилі прямою наводкою, солдати гинуть тисячами... Так тоді масштабної війни не було, а зараз тихо-мирно, шуруємо по накатаній, і якась жопа постійно, як не там вилізе так з іншого місця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_yurii_ Опубліковано: 30 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2020 Ага, сплю і бачу щоб когось повчити Просто з тексту випливає мій лікар мудак але я з ним підписав декларацію, а подружка сестри хрен зна звідки компетентна і помагає - так підпишіть з нею, яка різниця з якого вона міста, обмежень немає, можна навіть з приватним і в поліклініку не ходити, зробили нормально можна лікаря обирати і все-одно не так Все так. Ґречно дякую вам за пораду. Обов’язково скористаюся нею, як тільки вдасться вилікуватися)) Поки ж ми родиною самоізолюємось, і це трішки ускладнює пошуки нового сімейного) Правда не зовсім зрозуміло, як я можу вибирати лікаря, коли в поліклініці (обласний центр) зі всіх терапевтів для підписання декларації доступний лише один? Як це корелюється з вашим твердженням «обмежень немає»? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Правда не зовсім зрозуміло, як я можу вибирати лікаря, коли в поліклініці (обласний центр) зі всіх терапевтів для підписання декларації доступний лише один? Як це корелюється з вашим твердженням «обмежень немає»? Ви уточніть, чому "доступний лише один"? Швидше за все, в інших вже повні комплекти. Але ця ситуація динамічна і вирішувана. Поговоріть з іншими сімейниками особисто. Якщо ні, то в обласному центрі не одна поліклініка. Та й приватні сімейники не рідкість. До речі, на сайті НСЗУ можна знайти повні списки і навіть скани договорів з НСЗУ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_yurii_ Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поговоріть з іншими сімейниками особисто. «Доброго дня. В мене позитивний ПЛР і температура вже тиждень, але я тут ходжу по кабінетам терапевтів і цікавлюсь, чи може хтось погодиться підписати зі мною декларацію...»))) Саме так, інші сімейні вже набрали потрібну їм кількість і відмовляють новим «клієнтам». Проблеми індіанців шерифа не цікавлять)) Я дякую за інформацію про сайт національної служби здоров’я і обов’язково займусь цим питанням згодом, але наразі поки так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
!Dimin! Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 зробили нормально можна лікаря обирати і все-одно не так Еще бы понимать механизм поиска этого "нормального врача". Это надо их всех "перепробовать", чтобы понять, что это тот самый. А на это может и жизни не хватить Только сарафанное радио остается. Будем выбирать по результатам этой ветки, значит У кого из присутствующих здесь "семейник" окажется самым адекватным - к тому и надо записываться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Еще бы понимать механизм поиска этого "нормального врача". Это надо их всех "перепробовать", чтобы понять, что это тот самый. А на это может и жизни не хватить Счас. У хорошего врача деклараций выше крыши. И не надейтесь к нему "с улицы" попасть. Только сарафанное радио остается. Бессмысленно. Мало кто из больных способен оценить компетенцию врача. Особенно семейника. Там 90% выздоровлений будет практически при любых назначениях и даже без них. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Счас. У хорошего врача деклараций выше крыши. И не надейтесь к нему "с улицы" попасть. А как за деньги с улицы попасть к хорощему врачу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_yurii_ Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 А как за деньги с улицы попасть к хорощему врачу? Про семейных-терапевтов не скажу, а вот к другим попадали через частные клиники. Например, искали детского гастроэнтеролога, посоветовали одну женщину из областной. Изначально планировали прорываться к ней «в лоб», а потом «благодарить» в карман. Но жена нагуглила, что та принимает в частной клинике пару раз в месяц. Так и попали, а оплата вся через кассу. Хотя понимаю, что такой вариант далеко не всегда оказывается рабочим, тем более сейчас, в контексте ковида. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 (змінено) Те же рейтинги на doc.ua Многие не один год там висят и могут в нескольких клиниках принимать. Хотя мне кажется там немного спаскудилось, когда крайний раз заходил. В качестве рекламы вперёд Добробут и другие сетевые клиники выставляет Змінено 31 жовтня 2020 користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Саме так, інші сімейні вже набрали потрібну їм кількість і відмовляють новим «клієнтам». Проблеми індіанців шерифа не цікавлять Тобто, сімейні лікарі - це небожителі та мирські справи їх вже не цікавлять? Нам потрібен хороший сімейник, а сімейнику ніхто хороший не потрібен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 А как за деньги с улицы попасть к хорощему врачу? Даже не знаю... Коммерческие клиники платят врачам крайне мало, потому там тоже хороших врачей не густо. Брать в карман у незнакомого - стремно. Потому как бы только своих и по рекомендации своих, чтоб не нарваться ... Благо, что своих и так более, чем достаточно ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Тобто, сімейні лікарі - це небожителі та мирські справи їх вже не цікавлять? Нам потрібен хороший сімейник, а сімейнику ніхто хороший не потрібен? У хорошего сімейника хороших пацієнтів и без Вас более, чем достаточно. Разве что повезет столкнуться с молоденьким и завзятым без "своих" пациентов, но и без опыта. У нас врач была "семейная", то она еще моего брата лечила в детстве. Сейчас умерла и упс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Те же рейтинги на doc.ua Рейтинги пациентов? Для понимания, например, есть один врач. Крайне приятный, заботливый и все рассказывает ... Реально пациенты от него в восторге. На практике - куча врачебных ошибок. Даже смерти, но они из серии "более квалифицированный спас бы". Но об этом знают только специалисты ... Может его бы и выгнали, но на его место желающих высококвалифицированных специалистов нет. Потому и лечит этот - как бы в простых случаях справляется - совсем без врача было бы хуже. А больные его боготворят ... Это я про объективность оценки квалификации врача пациентами. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Брать в карман у незнакомого - стремно. Потому как бы только своих и по рекомендации своих, чтоб не нарваться ... Рядовой врач не должностное лицо: если не оформлять липовых больничных, то и бояться нечего. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 31 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Те же рейтинги на doc.ua Многие не один год там висят и могут в нескольких клиниках принимать. Хотя мне кажется там немного спаскудилось, когда крайний раз заходил. В качестве рекламы вперёд Добробут и другие сетевые клиники выставляет На всем этом сайте не нашлось ни одного врача готового приехать ко мне домой на осмотр. Сомнительный сервис врачей. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Рядовой врач не должностное лицо: если не оформлять липовых больничных, то и бояться нечего. За взятки всем прилететь может. Оно не посадят, но нервы потрепят. Да и зачем надо, если "своих" более, чем достаточно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 За взятки всем прилететь может. Взятка может быть только у должностного лица. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 31 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Взятка может быть только у должностного лица. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Взятка может быть только у должностного лица. То есть врачи могут брать? И учителя? Они все не должностные лица? Ну да, наверное. Я что-то пропустила в этой жизни похоже ... Давно это стало так? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СергейМ1964 Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 То есть врачи могут брать? Речь о другом,наверное..Пока ,вы не подписали договора-это не семейный врач,и НЕ ДОЛЖНОСТНОЕ лицо...Ваши взаимоотношения -не определены и не урегулированы..)) А,то что не прописано-подразумевает "благодарность"...Что не является взяткой,а скорее плата за услугу..Где то так....)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Речь о другом,наверное.. Статья 368 Уголовного кодекса Украины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 31 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2020 Статья 368 Уголовного кодекса Украины. Я не сильно подкована. Возможно в полиции не знают подробностей УК. Или Вы не знаете news.24tv.ua/ru/vracha_transplantologa_zaderzhali_vo_vremja_poluchenija_vzjatki__foto_n1214862 Сотрудники института НАМНУ систематически требовали и получали деньги от своих пациентов за медицинские услуги, используя свое служебное положение. Сейчас правоохранители устанавливают всех причастных к незаконной схеме лиц. Им объявят о подозрении в вымогательстве и получении взятки в крупном размере и в составе нескольких человек. Такое преступление наказывается лишением свободы на срок от 5 до 10 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз