fed-vitalii Опубліковано: 1 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2020 Кто работает такой штукой как Full Circle Radius 360 ? Как она в работе по сравнению с обычной ? В частности при работе на потолках под покраску . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 1 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2020 Я працюю з нею на стінах тільки і пацюю тільки з подовжувачем ширлок вустер. Пил летить, але я вже принаймі на півметра від поверхні і не летить мені на руки і шльопки)). Швидко і не треба тягатись з шлангами пилесосу. Шіфдиски беру клінгспор. Ручного тримача на фул циркле навіть не купляв На стелях вже шліфую під пилесос і з блоком для пилевідводу "мірка"... Теж класно працювати (абразив на стелі беру мірка абранет, а сам блок розмірами 117 на 230) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 1 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2020 Отакий блок на стель у мене - 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 1 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2020 Full Circle с ручным держателем хочу по пробовать на потолках . Добавлено через 1 минуту Отакий блок на стель у мене - Про этот девайс давно уже подумывал но так не охота шланг от пылесоса еще тягать под потолком и слушать песни пылесоса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 1 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2020 Маю відео роботи з ними, але не знаю як сюди загрузити (відео з телефону). Це що потрібно спочатку на ютуб викладати, чи є інші варіанти? Добавлено через 1 минуту Про этот девайс давно уже подумывал но так не охота шланг от пылесоса еще тягать под потолком и слушать песни пылесоса Якщо більш менш нормальний пилесос, то зато майже 100% робота без - пилу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз