dimaaprodos Опубліковано: 21 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2020 Хочу поблагодарить нашу форумчанку Polimira за вкусные цены и "быстрое" сотрудничество в покупке ламината на второй этаж дома. Так держать! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PoliMira Опубліковано: 30 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2020 Спасибо большое Вам за заказ) Столько лет на форуме, но никогда не просила оставлять отзывы о нашей работе. Зашла случайно, было очень приятно, спасибо ещё раз) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ekantrina Опубліковано: 28 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2020 Огромное спасибо Poli Mira за помощь в покупке дверей! Сегодня их уже поставили! Все отлично!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PoliMira Опубліковано: 28 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2020 Огромное спасибо Poli Mira за помощь в покупке дверей! Сегодня их уже поставили! Все отлично!!!! Спасибо Вам за заказ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NAVIN Опубліковано: 28 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2020 Брал у форумчанки ламинат+подложку, все ок, рекомендую! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimaaprodos Опубліковано: 11 травня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 11 травня 2021 Хочу еще раз поблагодарить PoliMira за хорошие цены на ламинат и плитку. Все было организовано быстро и качественно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pymo4ka Опубліковано: 6 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2021 Хочу подякувати пані PoliMira за все. Спочатку замовив в неї ламінат, в Україні його ніде не було, привезли з Німеччини за 2 тижні, ціни хороші. Трошки було страшно давати передплату незнайомій людині з форуму 😅 Потім ми розговорились і виявилось що пані займається не тільки ламінатом і ще купою всього. В резальтаті ще замовляв у неї світло і двері з установкою, все теж за приємними цінами. Одні світильники які не підійшли повертав без проблем і ось один по гарантії міняю. Рекомендую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2021 А я не боявся платити малознайомій людині, оскільки відгуки в цій темі залишили пару форумчан, з якими знайомий особисто і думці котрих довіряю. Так само 2 тижні, так само приємні ціни, а також практичні поради. Сподіваюсь, що співпрацюватимемо і в майбутньому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вован-атаман Опубліковано: 7 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2021 Тоже хотелось бы поблагодарить нашу форумчанку, заказывал плитку разных производителей и форматов, предоставленой скидкой очень доволен..., всегда на связи даже в позднее время, все возникшие вопросы решались очень быстро, несолько плиток пришлось заменить, проблем не возникло, PoliMira всегда на связи без лишних напоминаний... Вцелом рекомендую к сотрудничеству) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olenai Опубліковано: 14 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2022 Покупала у Виктории кварц-винил и светильники, цены вне конкуренции, по доставке все четко, спасибо большое, приду еще:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 3 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2022 Виктория и мне помогла с ламинатом и подложкой. Только положительные эмоции от общения и работы!! Все четко, по хорошей цене и в обещаные сроки, это не смотря на то, что часть товара шла под заказ, а я знаю как в теперяшнее время сложно соблюдать сроки по импорту. Рекоммендую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexki Опубліковано: 15 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2022 Искали межкомнатные двери, обратились к Виктории. Моментальная обратная связь, хорошая цена, быстрая доставка и качественная установка дверей! Отдельное спасибо за внимание ко всем деталям, и переживания за наши ручки Были рады личному знакомству, обязательно вернемся за светом! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arven92 Опубліковано: 19 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2022 Покупала у Виктории сантехнику, плитку и виниловые полы по очень хорошим ценам. Помимо скидок, получила еще немало консультаций и просто приятного общения. Все пожелания учлись, доставка в другой город организована, все на высшем уровне. Огромное спасибо! Обязательно буду обращаться еще) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз