sergio Опубліковано: 9 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2020 Мда.Я когда самостроил свой дом, чувачок из соседнего села у мну на подсобке работал.Заливали бетономешалкой фундамент.Ну он мне и говорит, что пару лет заливали в селе фундамент так там 150 чел работало.Я думал, что ослышался.Да нет, грит постелили пару блях и приходили соседи, родсвенники и тд по очереди мешали на них бетон. Добавлено через 1 минуту Мда.Я когда самостроил свой дом, чувачок из соседнего села у мну на подсобке работал.Заливали бетономешалкой фундамент.Ну он мне и говорит, что пару лет заливали в селе фундамент так там 150 чел работало.Я думал, что ослышался.Да нет, грит постелили пару блях и приходили соседи, родсвенники и тд по очереди мешали на них бетон.Мораль какая?Да ни какой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 10 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2020 річ не про підприємця, а саме РОБОТОДАВЕЦЬОни не его наёмники. Он, соответственно, не работодатель. Не возникает трудовых отношений. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lagish Опубліковано: 10 березня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2020 думаю, что платят только за еду Как минимум,начиная с дворника-кочегара и заканчивая начальником ГорОНО. Добавлено через 2 минуты А вот у проверяющих могут быть вопросы к этой фирме или фопу. Вопросы,даже если и могут быть,то не на объекте заказчика... Добавлено через 3 минуты Звернули увагу ? - річ не про підприємця, а саме РОБОТОДАВЕЦЬ. Не підприємець не може бути роботодавцем.Інакше це здійснення підприємницькї діяльності,без належного оформлення.До ТС жодним чином не відноситься. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kipa192 Опубліковано: 16 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2020 Цікаво , чим закінчилась ця історія ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромаш Опубліковано: 18 травня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2020 Це була перевірка з управління праці. Шукали неоформлених робітників. Зайшли до мене, а ще на будівництва поруч: АЗС, багатоповерхівки. Після першого візиту ніхто більше не приходив. Зато показали сюжет у місцевих новинах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lagish Опубліковано: 18 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2020 Шукали неоформлених робітників Як на мене,шукати неоформлених робітників на приватному подвір"ї,все одно,що шукати браконьєрів у метро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз