Александер Опубліковано: 16 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2020 Подскажите, пожалуйста. Хочу купить участок. Смущает цоколь. Кирпич как будто отслаивается. По словам продавца был залит фундамент в 2015 году. Стоит ли покупать? Чем может грозить и во сколько это может обойтись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 16 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2020 вы ведь место покупаете для своего будущего проживания? а цоколь вполне решаемый легко вопрос,но если нет сквозных трещин? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2020 вы ведь место покупаете для своего будущего проживания? а цоколь вполне решаемый легко вопрос,но если нет сквозных трещин? Вроде бы не т, трещин, нуб я в этом вопросе Может надо какую экспертизу сделать на всякий случай фундамента? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 16 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2020 Сам фундамент дуже мілкий (його взагалі не видно з ваших фото), зазвичай хоча б 10см піднімають вище рівня грунту, а тут його на фото зовсім не видно. Цоколь з цегли має право на життя, але цеглу треба було ізолювати від самого фундаменту горизонтальною гідроізоляцією і від внутрішньої засипки, бо особливо "сучасна" цегла по морозостійкості дуже слабка. Чужі фундаменти це завжди кіт в мішку, тому якщо ви ще й не розбираєтесь, то я б не влазив в такі речі. Чим вас підкупили - місцем, ціною? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер Опубліковано: 16 лютого 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2020 Да и цена и место мне подходят идеально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 16 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2020 На вид ничего страшного нет. Проверьте какой фундамент. Рядом с цоколем надо выкопать шурф/яму до самого низа фундамента. Проверьте гидроизоляцию цоколя от фундамента. Есть ли гидроизоляция внутри цоколя от насыпанного грунта. По итогу, если перечисленное отсутствует, составьте смету переделок и принимайте решение. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз