Privet Опубліковано: 14 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2020 "Укрпошта" тимчасово зупинила приймання посилок до Китаю – подробиці. 13.02.2020 www.5.ua/suspilstvo/ukrposhta-tymchasovo-zupynyla-pryimannia-posylok-iz-kytaiu-podrobytsi-208202.html *** У кого щось там вже оплачено у Китаю ? У мене декілька речей. Останнє - лазерний далекомір на 80 дол. Зараз, навіть не знаю - відмовитися від замовлення та зробити спробу повернути гроші, або почекати ?! *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 14 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2020 "Укрпошта" тимчасово зупинила приймання посилок до Китаю – подробиці. ............. А що ви слали ДО Китаю? Та ще й платили при цьому гроші.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xPavelx Опубліковано: 14 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2020 "Укрпошта" тимчасово зупинила приймання посилок до Китаю – подробиці. 13.02.2020 www.5.ua/suspilstvo/ukrposhta-tymchasovo-zupynyla-pryimannia-posylok-iz-kytaiu-podrobytsi-208202.html *** У кого щось там вже оплачено у Китаю ? У мене декілька речей. Останнє - лазерний далекомір на 80 дол. Зараз, навіть не знаю - відмовитися від замовлення та зробити спробу повернути гроші, або почекати ?! *** Так укрпочта приостановила отправку в Китай. Но насколько я знаю они принимают посылки из Китая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 14 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2020 Так укрпочта приостановила отправку в Китай. Но насколько я знаю они принимают посылки из Китая Ну это решение явно в духе укрпочты.:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 14 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2020 "Укрпошта" тимчасово зупинила приймання посилок до Китаю – подробиці. 13.02.2020 www.5.ua/suspilstvo/ukrposhta-tymchasovo-zupynyla-pryimannia-posylok-iz-kytaiu-podrobytsi-208202.html *** У кого щось там вже оплачено у Китаю ? У мене декілька речей. Останнє - лазерний далекомір на 80 дол. Зараз, навіть не знаю - відмовитися від замовлення та зробити спробу повернути гроші, або почекати ?! *** Китай. Мой прогноз-еще до месяца будет продолжаться эта песня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз