stah Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Люде! потрібна глина, вочевидь, хороша, для глиняного замка навколо криниці. у вантажівках шо навколо києва жодного разу не видів... підкажіть де купити, почім? власне, й потрібну кількість не дуже уявляю, теоретично це кілька мішків, враховуючи, що планую глибину замка близько 50 см... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Возле поворота на Коцюбинское часто машины с глиной стоят Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Возле поворота на Коцюбинское часто машины с глиной стоят дякую, я забув сказати - мені треба в Глеваху. а від коцюбинського боюсь доставка буде дорожчою за саму глину... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Люде! потрібна глина, вочевидь, хороша, для глиняного замка навколо криниці. у вантажівках шо навколо києва жодного разу не видів... підкажіть де купити, почім? власне, й потрібну кількість не дуже уявляю, теоретично це кілька мішків, враховуючи, що планую глибину замка близько 50 см... В любом овраге, лучше в размытом дождевой водой. Или на соседней стройке, где глубокий фундамент копают. з.ы. А куда Вы дели глину от выкопаного колодца? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 В любом овраге, лучше в размытом дождевой водой. Или на соседней стройке, где глубокий фундамент копают. з.ы. А куда Вы дели глину от выкопаного колодца? ги ) а ви бачили глину біля моєї криниці? там один пісок а лазить по всіх оврагах навколо села в мене часу нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgeniй Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Мне тоже надо глины кг 300. оказывается проблема купить. Машину заказать можно. А вот чтоб купить в мешках пока найти не могу. Есть в эпицентре огнестойкая, 34 грн 25 кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Мне тоже надо глины кг 300. оказывается проблема купить. Машину заказать можно. А вот чтоб купить в мешках пока найти не могу. Есть в эпицентре огнестойкая, 34 грн 25 кг. 34 грн 25 кг - во блін...для таких потреб це дорогувато... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ziv71 Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 У нас с соседской стройки вывезли в поле, там и лежат кучи, штук пять, с виду глина (у нас в округе земля глиняная, у меня на участке такая же, дочка фигурки лепила после дождя ), насколько чистая не знаю. Приезжайте набирайте, если подойдет. Из Глевахи вам поехать в калиновку - даниловку - липовый скиток - жорновка. Может можно напрямую, без выезда на одесскую, но я не знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 У нас с соседской стройки вывезли в поле, там и лежат кучи, штук пять, с виду глина (у нас в округе земля глиняная, у меня на участке такая же, дочка фигурки лепила после дождя ), насколько чистая не знаю. Приезжайте набирайте, если подойдет. Из Глевахи вам поехать в калиновку - даниловку - липовый скиток - жорновка. Может можно напрямую, без выезда на одесскую, но я не знаю. )) клас! якшо така ситуація фігова то таки приїду! а дасте точніші координати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vmvalery Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 дякую, я забув сказати - мені треба в Глеваху. а від коцюбинського боюсь доставка буде дорожчою за саму глину... Блин я сколько вывез этой глины на улицу (Глеваха1), где вы были раньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 Блин я сколько вывез этой глины на улицу (Глеваха1), где вы были раньше аааааа!!! а ви де були? )) Глеваха-1? я теж там! давно вивозили???? я заберу!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vmvalery Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 аааааа!!! а ви де були? )) Глеваха-1? я теж там! давно вивозили???? я заберу!!! да уже утрамбовалась с горем пополам по улице, а так звоните если что 0674076543, всеж соседи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 26 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 да уже утрамбовалась с горем пополам по улице, а так звоните если что 0674076543, всеж соседи жалко... але дякую! а ж не помилився - глеваха-1 це та частина що називають селом? тоді - сусіди! я на вулиці комсомольській, в кінці, ближче до лісу а ви? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vmvalery Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 жалко... але дякую! а ж не помилився - глеваха-1 це та частина що називають селом? тоді - сусіди! я на вулиці комсомольській, в кінці, ближче до лісу а ви? а я в самом начале, ближе к базару Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 27 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 34 грн 25 кг - во блін...для таких потреб це дорогувато... зате криниця не згорить... глина ж бо вогнетривка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 27 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 зате криниця не згорить... глина ж бо вогнетривка... смішно вам... а я краще машину глини куплю... практично за ті ж гроші зате матеріал ще згодиться... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yakuba Опубліковано: 27 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 Лучший способ спросить у местных старожилов.Возле любой деревни есть место где можна накопать глины. На замок у меня пошло около 500кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Risa Опубліковано: 27 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 Бывает же... Для меня новость, что Глеваха нуждается в глине. Я строюсь возле пешеходного моста, так мне на той неделе столько глины от канализацонного колодца накопали, что я в глубокой задумчивости по поводу грунта. и глина-то такая классическая, как радосно сказали копальщики "як масло" . А я вот почему-то не радуюсь...:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 27 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 Бывает же... Для меня новость, что Глеваха нуждается в глине. Я строюсь возле пешеходного моста, так мне на той неделе столько глины от канализацонного колодца накопали, что я в глубокой задумчивости по поводу грунта. и глина-то такая классическая, как радосно сказали копальщики "як масло" . А я вот почему-то не радуюсь...:D я заберу з півтонни, і будете теж радуваться! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Risa Опубліковано: 27 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 Та беріть... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 27 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 Та беріть... ) пасіба! розкажіть куди й коли можна до вас завітати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ziv71 Опубліковано: 27 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 )) клас! якшо така ситуація фігова то таки приїду! а дасте точніші координати? не вопрос. если надумаете ехать, пишите в личку, дам тел и расскажу как ехать. на этой неделе и показать могу, все равно дома сижу, каникулы, дык Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stah Опубліковано: 9 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2009 купив таки глини...близько тонни. позабивав навколо криниці, змочуючи...ну й роботка, вам скажу... але шо найцікавіше, глини не вистачило. тепер буду напрягать добрих людей які обіцяли допомогти до речі глину привіз дядько з Фастова, своїм камазом. власне глину віз разом із гранвідсівом, вийшло у нього зовсім недорого. кому знадобиться - дам контактик. Дядько комунікабельний, точний, бере недорого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 9 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2009 привезём глину от 20т.По Киеву и обл.Не дорого.Глина высокого качества. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз