kitaysvet Опубліковано: 16 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2020 Буду разбирать старый дом, кирпич бу силикатный полуторный, кому то будет интересен и почём? С Уважением Сергей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kitaysvet Опубліковано: 22 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня 2020 Никому не интересно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergunya Опубліковано: 24 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2020 Местонахождение кирпича сообщите пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kitaysvet Опубліковано: 25 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2020 Местонахождение кирпича сообщите пожалуйста. с.Погребы, Броварской район. Разбирать буду, через пару недель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergunya Опубліковано: 25 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2020 Цену за 1 шт. пожалуйста сообщите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kitaysvet Опубліковано: 26 січня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 2020 Цену за 1 шт. пожалуйста сообщите. Добрый день. Писал выше, цену предлагайте, так как хочу продать, а не продавать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз