Uvex Опубліковано: 10 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2020 Всем привет! Рассматривается приобретение земельного участка. Текущий хозяин говорит, что оплачена врезка в газовую трубу. Предоставляет справку (в аттаче). Как оценить достоверность этой справки заблаговременно? Если она действительно дает такое право, как быть с ФИО владельца в ней, если он меняется? Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabay111 Опубліковано: 11 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2020 Всем привет! Рассматривается приобретение земельного участка. Текущий хозяин говорит, что оплачена врезка в газовую трубу. Предоставляет справку (в аттаче). Как оценить достоверность этой справки заблаговременно? Если она действительно дает такое право, как быть с ФИО владельца в ней, если он меняется? Спасибо Добрый вечер. У меня процедура происходила так....уплатил врезку, тоесть газ кантора делает соответствующие документы прежде чем сделать эту врезку физически, тот кто платил подаёт документы на врезку и тогда оплачивает. Процедура длится до 3 месяцев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ximik1 Опубліковано: 14 травня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2020 Всем добра! С позволения автора хочу спросить: Может кто знает контакты проэктантов по подключению газа. Териториально г. Борисполь. Желательно от проекта до пуска. Заранее спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabay111 Опубліковано: 8 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2020 Добрий вечір. Скажіть будь ласка, як правильно, зробили проект на розводку труби в будинку і до лічильника. Проект вже готовий але проектант газкантори каже що проект лишається в них а не вмене до того часу поки не будуть проведені роботи відповідно до проекту. В цьому році я газ не планую заводити в будинок, + вони його там можуть випадково згубити, чи має право газкантора не віддати мені проект? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 8 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2020 Проект робиться в кількох примірниках (у мене було по три штуки). Попросіть у проектанта додаткову копію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kipa192 Опубліковано: 9 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2020 У Вас квитанція залишилась про оплату ? Чого переживаете ? Ще приїдуть . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARKUSH Опубліковано: 9 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2020 Проект робиться у трьох примірниках. На кожному примірнику ставляться підписи керівників служб газової контори. Мені мій екземпляр віддали, тому і ви вимагайте у них свій екземпляр. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabay111 Опубліковано: 9 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2020 У Вас квитанція залишилась про оплату ? Чого переживаете ? Ще приїдуть . Квитанції не має, розрахунок був на руки в газканторі. Приїду з командіровки і піду за своїм тоді екземпляром. Всім дякую за відповідь! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз