Aleks_Gomel Опубліковано: 1 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 Шалом, коллеги! У тещи в швейной машинке перегорела лапочка, 240 В 15 Вт. Где приобрети подобную? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apasasika Опубліковано: 1 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 Шалом, коллеги! У тещи в швейной машинке перегорела лапочка, 240 В 15 Вт. Где приобрети подобную? Спасибо! Магазин типа "всё для шитья" или почти любой хозбыт рынок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleks_Gomel Опубліковано: 1 грудня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 apasasika, Спасибо за наводку на магазин, нашел сразу. А то я по причине профдеформации у поставщиков элетротоваров искал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
engeneer Опубліковано: 1 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 Шалом, коллеги! У тещи в швейной машинке перегорела лапочка, 240 В 15 Вт. Где приобрети подобную? Похоже на цоколь BA15d - байонетный 15 мм. Обычно, используется с напряжением 10-30 Вольт постоянного тока. Параметры на ней не написаны? Вполне вероятно, что подойдёт автолампа с таким цоколем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleks_Gomel Опубліковано: 2 грудня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2019 Приветствую, Михаил! Спаибо за участие, но, вроде, нашлась лампочка в самом неожиданном для меня месте (см. выше). По характеристикам я писал: 240 В 15 Вт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
engeneer Опубліковано: 2 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2019 нашлась лампочка в самом неожиданном для меня месте (см. выше). По характеристикам я писал: 240 В 15 Вт.Да, не заметил) Супер, главное, вопрос решен! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз