maliyzone Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 так их и уберут в 2030 г. , а мне кажется, что зеленка не дотянет даже до 2025 г. найдут возможность нивелировать выкачку денег из бюджета иначе запуск энергорынка еще больше разбалансирует эту систему. Думаю что зеленка в данной ситуации вообще не мешает запуску рынка, мешают дижитализаторы (я так думаю)......зеленка была одним из предлогов поднять тариф и при этом винить в всем попередников или вспоминать великий мвф, ну или просто БУЛО Б ПО ТРИ.... Выкачивать они все умеют, кто то больше, а кто то меньше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 иначе запуск энергорынка еще больше разбалансирует эту систему. Энергорынок и сейчас есть. И он как раз разбалансирован из-за этой зелёнки в том числе. Прикольно получается: предприятия Ахметова и Коломойского наперёд выкупают дешёвую атомную ЭЭ, но при этом другие их же предприятия продают дорогую ЭЭ с ТЭС и зелёнки. В этой ситуации рынок просто не может не быть разбалансированным. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Расскажите это покупателям кладовок-смартквартир. Там не одна квартира тому в сумі більше ніж 18 в будинка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Мої знання дають збій. Тобто за ціни 1.68 було не рентабельно. А за ціни 5 чи 10 стало рентабельно? Може інші причини які на вашу думку можливо призведуть до всплеску майнінгу? Курс наприклад Офтоп звісно, не призведуть, а ВЖЕ призвели, і масштаб значно перевищив рівень кінця 17р. RX 5700 у червні я купував за 350$, зараз за 900 не купиш - вигребли все що було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Думаю что зеленка в данной ситуации вообще не мешает запуску рынка, мешают дижитализаторы (я так думаю)......зеленка была одним из предлогов поднять тариф и при этом винить в всем попередников или вспоминать великий мвф, ну или просто БУЛО Б ПО ТРИ.... Выкачивать они все умеют, кто то больше, а кто то меньше я тоже думаю, что зеленка была предлогом поднять тариф, чем пересматривать взаимоотношения с Ахметовым... всегда проще на народ переложить, но мне почему-то кажется, что государство всетаки не будет тянуть зеленую энергетику до 2030 г. (не знаю ни одной области в котором государство выполнило то, что пообещало , все везде проваливает тотально). Энергорынок и сейчас есть. И он как раз разбалансирован из-за этой зелёнки в том числе. энергорынок для юр. лиц - есть, для физ. лиц его - нет, про физ. лиц речь шла когда говорили про тариф на электроотопление . Зеленка - это следствие, причина всегда одна (и в том числе когда речь идет о дешевой атомной электроэнергии) и та же не умение государства управлять какой-то отраслью, она создает монопольные органы которые не работают, создает правила которые нарушаются олигархами и на них оно никак не воздействует. Не было бы Зеленой энергетики мы бы всеравно платили Ахметову, как платили ему по схеме Ротердам+ , государство не может НЕ продавать Ахметова и Коломойскому с дисконтом в 40 % самую дешевую электроэнергию и при этом говорит, что как-то надо закрывать убыток который само же и создало ... ну такое, тоже трудно назвать энергорынком для юр. лиц то, что сейчас работает с убытком для поставщика. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 В нас почали тулити всім борги. Мені 1000 кВт при споживанні 150-170 максимум. В знайомих теж така сама фігня. Контролер до мене справно ходить. Показники знімає. Тому що то було не відомо. Борг виставляє розподільча компанія. А з показниками треба вирішувати з обленерго, бо воно їм передає данні про споживання. Я дізнавався. Там цікаві танці з бубном. Не зважаючи на те що контролер зняв показники я маю написати заяву про перерахунок. Вони її будуть розглядати, й приймати рішення. Короче роблять все можливе щоб від них пішли. Або як варіант готують до 2 платіжок. Щоб за електрику розрулювати з постачальником. А з транспортом з компанією власницею мереж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Треба вчасно пепедавати самостійно показники. Після контролерів завжди борги - вони там щось мухлюють, не нашару ж їм ходити. Тому контролерів вже років зо 3 не пускаю. Дорого обходяться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 А в мене прийшов паперовий рахунок від ясно с пропозицією заплатити ще й наперед з прогнозованим споживанням як у грудні, хоча в кабінеті у мене відмова від паперових рахунків, і я іх не отримую вже більше трьох років, звісно послані в сад, бо в мене вже було тиждень як оплачено. Знову пенсіонерів збаламутять своїми "пропоновано до сплати". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Так і газовики пропонують наперед сплатити. Але саме пропонують, не вимагають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 А в мене прийшов паперовий рахунок від ясно с пропозицією заплатити ще й наперед з прогнозованим споживанням як у грудні, хоча в кабінеті у мене відмова від паперових рахунків, і я іх не отримую вже більше трьох років, звісно послані в сад, бо в мене вже було тиждень як оплачено. Знову пенсіонерів збаламутять своїми "пропоновано до сплати". Так само і Укртелеком робить: не розбируться, заплатять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Так само і Укртелеком робить: не розбируться, заплатять. Укртелеком не предлагал, а настаивал. Типа мы отключили телефон потому что вы не заплатили авансом за месяц. Я после этого их послал и телефон снял вместе с интернетом и еще одним телефоном в другой хате. Они потом мне месяц названивали типа "может не будем отключать?" Идиоты Кстати. Я им говорю - чего вы отключили, нельзя было заранее предупредить про изменения? - Мы предупреждали. - Как? - Напечатали в Урядовом курьере - ....!!!!??? После чего и были посланы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Треба вчасно пепедавати самостійно показники. Після контролерів завжди борги - вони там щось мухлюють, не нашару ж їм ходити. Тому контролерів вже років зо 3 не пускаю. Дорого обходяться. В нас зараз поки не було вимог передавати. Вірніше до цього моменту не згадували про передачу. До речі передавати тому ж контролеру, показникам якого вони не вірять й тулять свої? Якось наівно. Газ зробив кабінет. Енерго я навіть не знаю. Не реєструвався ніде. Комізм в тому що боржникам контролери розносять рахунки. Мені борг придумали числа 10. Контролер прийшов 15. Рахунка не приніс. Поки послані в сад. Якщо борг буде й в наступному місяці то піду розбиратись. Й точно перейду до іншого постачальника щойно буде можливість. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 А навіщо ж вимагати передавати, якщо контролер намалює що йому треба? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 А яка різниця що він там намалює, поправочних коефіцієнтів немає, весь розрахунок по показах - якщо накинуть зайве наступним рахунком виправиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 А яка різниця що він там намалює, поправочних коефіцієнтів немає, весь розрахунок по показах Ну зараз вже ніякої, а раніше був сенс - зараховували коли було пільгових 100 кВт 40, а на наступний місяць малювали 300. От вам і борг, якщо ви рівномірно споживали й сплачували по 170 на місяць. Регулярно цю схему провертали, допоки не почав вчасно подавати показники на сайті - після цього жодної махінації не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Думаю є зміст той борг заплатити, оскільки з квітня електрику більше 300кВт зроблять по 3,58.,В мене в середньому 650-700кВт місяць йде. Вже думаю по чати по киловатт 900 покази подавати, щоб до квітня запас по старій ціні зробити хочаб якусь тисячу кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Главное не пускать контроллеров. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Главное не пускать контроллеров. Я так газа кубов 300по летней цене вперёд заплатил. Хорошо, что контролёр пришла в конце ноября, когда на НГ переходил и я этот газ фактически выжег на тот момент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 Я так газа кубов 300по летней цене вперёд заплатил. Хорошо, что контролёр пришла в конце ноября, когда на НГ переходил и я этот газ фактически выжег на тот момент. тю. у меня сосед официально купил наперед 3000 кубов. еще не выжег. контроллеры приходят. в чем проблема? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 заглянул в личный кабинет потребителя и там во вкладке "Інформація споживачу", вот такая вот инфа , не совсем понял, уже запустили рынок электроэнергии для физ. лиц?!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 Щоб за електрику розрулювати з постачальником. А з транспортом з компанією власницею мереж. Так уже сейчас так (с 2019-01-01): показания принимает одна контора, счёт малюет другая. Концов не найти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 тю. у меня сосед официально купил наперед 3000 кубов. еще не выжег. контроллеры приходят. в чем проблема? Ключевое слово ,,официально", а не просто проплатив не использованые кубы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 Так уже сейчас так (с 2019-01-01): показания принимает одна контора, счёт малюет другая. Концов не найти. Более того. Я пробовал напрямую показания отправлять - шиш. Перенаправили обратно на сайт первой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 Ключевое слово ,,официально", а не просто проплатив не использованые кубы. А в чем проблема купить наперёд? Официально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 А в чем проблема купить наперёд? Официально? Бабла нет , чтоб нареред+было написано, что собрать какието доки и переться в газконтору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення