andrey_ka Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 Всім привіт! Починаю армувати пінопласт. Виникло питання: яка послідовність правильна, спочатку кутники і откоси, чи спочатку полотно на сітку ? При встановлені кутників не промащуйте кутник суцільним шаром розчину , а пунктирно , залишайте саму сітку що приклеєна до кутника вільною від розчину. Потім наступний шар буде краще чіплятись до кутника. Також для рівномірного нанесення суміші я б порадив , використовувати маяки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 При встановлені кутників не промащуйте кутник суцільним шаром розчину , а пунктирно , залишайте саму сітку що приклеєна до кутника вільною від розчину Простите, а Вы выполняете фасадные работы профессионально? Сколько объектов в этом сезоне сдали? Добавлено через 34 секунды Також для рівномірного нанесення суміші я б порадив , використовувати маяки. Маяки? Для армирования? Точно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 Спір виник через ролік на ютубі. Там автор пропонував варіант спочатку пройти полотно сіткою, а по висоті шару вже виставляти кутники. Я підходив на сусідні будівництва, там категорично починають з кутників, откосів дверей- вікон, а вже потім проходять основний шар. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 Простите, а Вы выполняете фасадные работы профессионально? Сколько объектов в этом сезоне сдали? Та яке там професійно , так , балуюсь. Це на щось впливає? Маяки? Для армирования? Точно? Точніше не буває, А що Вас ,так здивувало , у вашом професійному середовищі так не роблять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 А що Вас ,так здивувало Меня удивляет уверенность, с которой Вы раздаете абсурдные советы в каждой теме, в которой пишете. То пар сквозь стены дымохода, то маяки для клея с сеткой... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 Меня удивляет уверенность, с которой Вы раздаете абсурдные советы в каждой теме, в которой пишете. То пар сквозь стены дымохода, то маяки для клея с сеткой... Якщо Вам це не зрозуміло , це не означає що це не правильно , чи абсурдно. На рахунок маяків на фасаді: Маяк , це алюмінієва пластина завтовшки 2мм. , виглядає ось так: Сам процес виглядає ось так: Стягується правилом 2м. В порівнянні з традиційним способом , це набагато зручніше , швидше , і на 2 порядки рівніше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 Якщо Вам це не зрозуміло , це не означає що це не правильно , чи абсурдно. Дело не во мне, это просто абсурдно ) Операция выравнивания плоскостей стен называется штукатурка. Штукатурка клеем по маякам в 2 мм, при толщине армирования с сеткой 2-3 мм это абсурд в квадрате. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 Дело не во мне, это просто абсурдно ) Операция выравнивания плоскостей стен называется штукатурка. Штукатурка клеем по маякам в 2 мм, при толщине армирования с сеткой 2-3 мм это абсурд в квадрате. Дякую за розяснення терміну, штукатурка , але до чого тут штукатурка мені не зрозуміло . Можете якось аргументувати ,чому це абсурд в кавдраті ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 але до чого тут штукатурка мені не зрозуміло Ответьте, пожалуйста, на вопрос - для чего нужно стягивать правилом клей по маякам на стене, и всё Вам станет понятно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2020 Ответьте, пожалуйста, на вопрос - для чего нужно стягивать правилом клей по маякам на стене, и всё Вам станет понятно. Для того, щоб не було 20хв. сорому , при заходячому сонці. 1.Таким чином я добиваюсь рівномірного шару по всій площині стіни. 2, Так швидше. 3, Так може зробити навіть той , хто ніколи не тримав шпатель в руках , накосячити не реально. 4. Економія на витраті матеріалу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Розрівнювання клею під сітку на ютубі радять робити гребінкою на 10. Не завелика? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Перший мій день роботи штукатуром показав темп - півтора відкоси за день. Тобто мої троє дверей і шестеро вікон займуть 18 днів часу, якщо темпи не зростуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Перший мій день роботи штукатуром показав темп - півтора відкоси за день. Тобто мої троє дверей і шестеро вікон займуть 18 днів часу, якщо темпи не зростуть Ви що , спочатку штукатурите відкоси , а потім стіни ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 @andrey_ka, мені так підказали. А як правильно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 @andrey_ka, мені так підказали. А як правильно? Я завжди спочатку шпатлюю стіни , потім маючи рівну тверду площину легко штукатурити відкоси . Беру дощечку , до неї прикручую металеву пластину під кутом 90° так , щоб вона не доходила до вікна декілька мм. , і таким імпровізованим кутником притуляючи дощечку до площини стіни стягую відкоси . Виходить швидко та рівно. Через декілька годин коли розчин трохи схопиться аккуратно зрізаю ті декілька мм. розчину що залишились між пластиною та вікном. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Исходя из практики штукатурки внутри. Действительно, проще сначала вывести плоскость стен, и потом сделать откосы. Пробовала так и наоборот. Один раз откосы пришлось подгонять под стены, потому, что оказалось иметь идеально ровные откосы в пространстве, не значит иметь общую ровную картину в целом. Может это и не правильно, но так оказалось проще. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 На рахунок маяків на фасаді: Маяк , це алюмінієва пластина завтовшки 2мм. , виглядає ось так: Сам процес виглядає ось так: Стягується правилом 2м. В порівнянні з традиційним способом , це набагато зручніше , швидше , і на 2 порядки рівніше. Тут незрозуміло, як в шар вставляється сітка, чи як знімаються маяки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Тут незрозуміло, як в шар вставляється сітка, чи як знімаються маяки? Мне кажется( может только кажется, ) но в этом варианте сетки нет вообще, иначе, сетка бы стояла под маяками. Снять маяки нет проблем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 @Сарочка, а мені здається, роль лівого маяка грає засохший шар клею з сіткою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 @Сарочка, а мені здається, роль лівого маяка грає засохший шар клею з сіткою. Возможно, но это не имеет в этом случае значения, это будет работать, если он протянут по импровизированному маяку, на стяжке тот же принцип работает. Самое главное. Возможно, этот способ рабочий при одном условии- очень очень бюджетное утепление , при чем с рисками. Здесь утепление газоблоком. У меня только есть опыт- что внутри по сухому газоблоку можно сделать очень тонкий слой стартовой штукатуркой- буквально, чтоб выровнять все выбоины и минимальный слой- это реально работает и ничего не стреляет. Это противоречит инструкциям. Но работает и ничего не стреляет. Не идёт трещинами. Возможно, ( но не точно- газоблок с низкой плотностью работает на внешнем утеплении так же стабильно), но это предположение. Без практики. А если честно. Напуркуа тянут клей по маякам, когда сверху тянуть штукатурку? Если только совмем бюджетно и дальше по клею будет просто покраска? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Тут незрозуміло, як в шар вставляється сітка, чи як знімаються маяки? Давайте я краще опишу весь процес пошагово. Наприклад беремо одну стіну: спочатку ставимо по кутках стіни фасадні кутники (ті що з сіткою) , потім по всі вертикалі стіни наноситься клей втоплюється сітка , розглажується. Далі від кута сніни відступається приблизно 180см. , і ставиться маяк. Маяк , це звичайна алюмінієва пластина 2мм. На весь будинок мені довелось купити три таких пластини , одна 2м і дві по 1м. Кріпляться такі пластини на звичайні тоненькі саморізи , пластина 2м . на три таких саморіза , закручуються аккуратно від руки. Так як розчин рідкий , зусилля на маяк мізерне і цих саморізів вистачає. Таки чином з одної сторони маяком виступає фасадний кутник , з другої пластина. Потім поверх сітки наноситься фінішний шар клею і стягується правилом. Виглядає це ось так: Потім аналогічну процедуру проводим з іншої сторони стіни. Даємо підсохнути , мені вистачало 3,5години. Потім з однієї сторони маяком служить нанесений шар , з іншої знову пластина , і так далі. Добавлено через 2 минуты А если честно. Напуркуа тянут клей по маякам, когда сверху тянуть штукатурку? Если только совмем бюджетно и дальше по клею будет просто покраска? Так , зверху буде тільки грунт та структурна фарба. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Давайте вещи своими именами. 1-1-армирование сеткой . Тут все понятно, под гребенку ( неясно, что на фото такой ровный край, прям загляденье, у меня такого когда под сетку -никогда не получалось. Когда по верх сетки- вот вопросов нет- так же красиво. Но то может у меня руки кривые, или я фокуса какого не знаю. 2-Потом Все высохло и 2 слоем перетягиваем клеем по маякам? Добавлено через 1 минуту Давайте я краще опишу весь процес пошагово. Наприклад беремо одну стіну: спочатку ставимо по кутках стіни фасадні кутники (ті що з сіткою) , потім по всі вертикалі стіни наноситься клей втоплюється сітка , розглажується. Далі від кута сніни відступається приблизно 180см. , і ставиться маяк. Маяк , це звичайна алюмінієва пластина 2мм. На весь будинок мені довелось купити три таких пластини , одна 2м і дві по 1м. Кріпляться такі пластини на звичайні тоненькі саморізи , пластина 2м . на три таких саморіза , закручуються аккуратно від руки. Так як розчин рідкий , зусилля на маяк мізерне і цих саморізів вистачає. Таки чином з одної сторони маяком виступає фасадний кутник , з другої пластина. Потім поверх сітки наноситься фінішний шар клею і стягується правилом. Виглядає це ось так: Потім аналогічну процедуру проводим з іншої сторони стіни. Даємо підсохнути , мені вистачало 3,5години. Потім з однієї сторони маяком служить нанесений шар , з іншої знову пластина , і так далі. Добавлено через 2 минуты Так , зверху буде тільки грунт та структурна фарба. А существует структурная Краска? Поделитесь инфой какая краска? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 24 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2020 Давайте вещи своими именами. 1-1-армирование сеткой . Тут все понятно, под гребенку ( неясно, что на фото такой ровный край, прям загляденье, у меня такого когда под сетку -никогда не получалось. Когда по верх сетки- вот вопросов нет- так же красиво. Но то может у меня руки кривые, или я фокуса какого не знаю. Якщо Ви про рівне закінчення нанесеного шару , то звичайно після стягування край не рівний , але ведучи шпатель по краю сітки (а шпатель якраз має 10см) , я знімаю залишки клею і так виходить рівно. 2-Потом Все высохло и 2 слоем перетягиваем клеем по маякам? Ні , ні , все за один раз . Наносим клей , втоплюєм сітку , стягуємо фінішний шар. А существует структурная Краска? Поделитесь инфой какая краска? Буде ось така: ANSERGLOB GAZOBETON силиконовая 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 27 вересня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2020 Сьогодні зранку була злива. В будинку тихо і затишно. Але труба зливна шумить . Думаю обклеїти автомобільною віброізоляцією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 27 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2020 Сьогодні зранку була злива. В будинку тихо і затишно. Але труба зливна шумить . Думаю обклеїти автомобільною віброізоляцією. лучше каучуком. специальным сантехническим. можно потолще взять. Типа такого: rozetka.com.ua/211551943/p211551943/ ссылка чисто для примера, думаю, по цене можно найти поинтереснее 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз