Dalet Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 4 часа назад, Made in USSR сказал: та ну .........год назад должен был быть серийный образец. Хорошие у нас люди, добрые, умеющие требовать..... с кого то.... 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 4 часа назад, Made in USSR сказал: та ну .........год назад должен был быть серийный образец. Наскільки відомо частина розробників в ЗСУ...тож терміни помінялися.Розробка це не дитину виносити , 9 місяців - і вилазь давай. Тут бувають різні непередбачувані моменти 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 4 часа назад, Dalet сказал: Хорошие у нас люди, добрые, умеющие требовать..... с кого то.... ну скажем так : никто не требует . Нет устройства ну и нет . Но есть нюанс : спрос есть , а предложения нет . У меня есть квант ( новый в коробке лежит ) . Толку от него в условиях слабой сети немного от него . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) 14 хвилин тому, Made in USSR сказав: У меня есть квант ( новый в коробке лежит ) . Толку от него в условиях слабой сети немного от него . Щось ви дядьку триндите! у мене Квант 11 работает без замечаний и выручает на ура, а напруга скачет в обе стороны будь здоров к Вольтеру также почти нет вопросов, но профилактика у Вольтер-сервис была напрасной тратой времени и средств. у них один халтурщик остался на сервисе, только время потерял, если прибор «достучится» до края его тоже на Квант сменю Змінено 5 січня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 12 часов назад, Made in USSR сказал: ну скажем так : никто не требует . Нет устройства ну и нет . Но есть нюанс : спрос есть , а предложения нет . У меня есть квант ( новый в коробке лежит ) . Толку от него в условиях слабой сети немного от него . Якщо мережа слабка , то не спасе ситуацію жоден стабілізатор напруги. Якщо під слабкою лінією ми маємо на увазі одне й те саме. Мої критерії такої лінії - якщо під навантеженням +- 2 квт напруга просідає на 30-40 вольт . Звісно якщо це не перекос фаз та слабкий підгорівший нуль. Це може бути доооооовга лінія за малим перерізом та купою скруток , як варіант 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
scooby Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) Чи планується більш ширше регулювання вихідної напруги однофазної моделі? Наприклад я не хочу грузити сильно мережу, маючи сильну просадку, і хочу обмежити на 200в вихідну напругу. Чи навпаки обмежити до 240-250. Тобто мати регулювання, +- 15 відсотків від 220. Змінено 6 січня користувачем scooby 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 8 хвилин тому, scooby сказав: Наприклад я не хочу грузити сильно мережу, маючи сильну просадку, і хочу обмежити на 200в. Чи навпаки обмежити до 240-250. Тобто мати регулювання, +- 15 відсотків від 220. Тобто? і який у цьому сенс? Всі сучасні прилади здатні витримати коливання у цих межах, а як бути коли ось так? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 14 часов назад, Фрай сказал: Щось ви дядьку триндите! ............. начинаем читать отсюда и следим за базаром . Спойлер лежит новый : наработка 20 минут. Змінено 6 січня користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Не, я читаю отсюда 15 годин тому, Made in USSR сказав: Толку от него в условиях слабой сети немного от него Что считать слабой сетью? То, шо сказал Днепрстаб или мой вариант? (Фото выше) Но в любом случае лучше с ним чем без него. ИМХО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) я указал с какого места форума читать. там все давно четко изложил . решение : три в одну . если я стабилизирую одну фазу ,две остальные улетают в космос ! там напряжения очень высокие. Змінено 6 січня користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 3 хвилини тому, Made in USSR сказав: если я стабилизирую одну фазу Так то вообще будет неразумным решением, проходили уже, в итоге пришлось докупать еще два Вольтера, а потом и первый заменить на такой же. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) да у меня есть на 14 киловатт другой стаб. . вырубается после 270 вольт и все. я брал его с пониженым нижним пределом. теперь через него только электрогазонокосилка работает Змінено 6 січня користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
scooby Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня 5 годин тому, Фрай сказав: і який у цьому сенс? сенс в тому наприклад, що інколи ввідний автомат буде вирубати якшо буде стабілізувати з низької до 220, чи просто не хочу ще більше добивати лінію, якщо в мене девайси добре працюють при 200в, а без стабілізації ні, то я можу змиритись і не дотягувати до 220, чи 230. про 240-250 інша ситуація, і 230 не вистачає, а перероблювати щось глобально лінь 🦥 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 20 часов назад, Made in USSR сказал: я указал с какого места форума читать. там все давно четко изложил . решение : три в одну . если я стабилизирую одну фазу ,две остальные улетают в космос ! там напряжения очень высокие. Так у вас банальний перекос фаз , гуляє нуль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня мне 800 метров линии переделать ? там много видать проблем и не только с нулем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня (змінено) 07.01.2025 в 16:01, Made in USSR сказав: мне 800 метров линии переделать ? там много видать проблем и не только с нулем. Я вас розумію, моя хата 5-та з кінця лінії, до трансформатора понад 800м, а остання взагалі 1000м, у устанньго ввечері 180В якщо є то й добре, у мене 3 фази, стоїть автоматичний перемикач фаз але це рятує частково, часті перекоси ввечері, на одній може бути 180в а на інчих 250-270в, незнаю чи проблема в нулі чи просто різне навантаження на фазах, але останні місяці ситуація виправилась , можливо поперекидали між лініями споживачів. А інколи всі три просідають до 200, особливо коли відключення по 2 години були. Якби зібрати з трьох фаз в одну то були б всі перепади по барабану і перемикач фаз ненада, і така система балансує навантаження так як бере більше з тої фази де більша напруга. Змінено 9 січня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня 1 годину тому, Mykola2024 сказав: Якби зібрати з трьох фаз в одну то були б всі перепади по барабану і перемикач фаз ненада, і така система балансує навантаження так як бере більше з тої фази де більша напруга. Ото й чекаємо на "Квант АБЦ"... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня В 07.01.2025 в 16:01, Made in USSR сказал: мне 800 метров линии переделать ? там много видать проблем и не только с нулем. Що вам робити , вирішуєте тільки ви та ваш бюджет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg-Solar Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня В 06.01.2025 в 14:39, Made in USSR сказал: если я стабилизирую одну фазу ,две остальные улетают в космос ! там напряжения очень высокие. Єто 99% проблема с нулем . обожмите все в доме, далее орехи на столбе и т.д. по линии... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня Конечно проблема в линии. Дома все ок ,так как такое на всех фазах . Напряжение в основном сильно завышенное , НО КАК ТОЛЬКО грузишь одну линию ,то сильно просаживается. Вы хожу из положения ,разбросав потребителей по трем фазам ,но это не сильно помогает. Кое где стоят стабилизаторы ,кое где реле напряжений . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня (змінено) 06.01.2025 в 14:39, Made in USSR сказав: я указал с какого места форума читать. там все давно четко изложил . решение : три в одну . если я стабилизирую одну фазу ,две остальные улетают в космос ! там напряжения очень высокие. Потрібно перевірити нуль. Є проблема з ним. І так, рішення "три в одному" також вирішує це, на нуль не буде навантаження. Змінено 28 січня користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня ну так именно об этом и речь ! где девайс сер ?!😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого В 30.01.2025 в 19:10, Made in USSR сказал: ну так именно об этом и речь ! где девайс сер ?!😄 Приймаємо передоплату 😂 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого (змінено) В 30.01.2025 в 19:10, Made in USSR сказал: ну так именно об этом и речь ! где девайс сер ?!😄 Не зовсім зрозуміло. Хіба трифазний транс необхідної потужності - це не воно? Змінено 7 лютого користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 21 хвилину тому, ashim1990 сказав: це не воно? Воно, але то приблизно як використовувати замівсь гібридного інвертора пару двигун - генератор для перетворення постійного струму АКБ в перемінку 220. Тобто, великі габарити, маса, гул, постійний високий струм ХХ, малий ККД, нагрів в роботі ітд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз