Dex-paketa Опубліковано: 13 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2019 Для небольшого производства периодически нужен орех. Подходят куски не меньше 43см, но должен быть сухой и без сучков. Может у кого есть такие мелкие куски и он не знает что с ними делать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 13 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2019 43см длиной или 43см диаметром? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 13 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2019 Длина кусков 430мм. 50е доски (50мм толщина) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 13 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2019 А, понял. У меня только сырьё. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ninanina Опубліковано: 30 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2019 Доброе время суток!) У меня 3 ореха-дерева не спиленные, готовятся под спил в ближайшее время и 2 ореха спилили на пеньки. Длина более 430 мм. Орех находиться в Черновицкой области. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2019 Доброе время суток!) У меня 3 ореха-дерева не спиленные, готовятся под спил в ближайшее время и 2 ореха спилили на пеньки. Длина более 430 мм. Орех находиться в Черновицкой области. можно в тему юмор перенести?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз