ALEXX17 Опубліковано: 22 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2009 Почем сейчас зделать фундамент? Бетон привозной. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdd_2003 Опубліковано: 23 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2009 стоимость бетона с завода -200 грн. стоимость бетона вручную- 350 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ALEXX17 Опубліковано: 23 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2009 стоимость бетона с завода -200 грн. стоимость бетона вручную- 350 грн. А траншею я сам копать буду? Опалубку ставит/снимать? Армирование/вязка? Или это включено в цену? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pro100user Опубліковано: 23 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2009 стоимость бетона с завода -200 грн. стоимость бетона вручную- 350 грн. другими словами это: - Приборы? - 25! - Шо 25 ? - А шо "приборы"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 24 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2009 А траншею я сам копать буду? Опалубку ставит/снимать? Армирование/вязка? Или это включено в цену? Мне делали: 1.копка вручную 50 грн/куб 2.опалубка + вязка арматуры + заливка с миксера 200 грн/куб 3.снятие входит в стоимость установки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ALEXX17 Опубліковано: 24 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2009 Мне делали: 1.копка вручную 50 грн/куб 2.опалубка + вязка арматуры + заливка с миксера 200 грн/куб 3.снятие входит в стоимость установки А подсыпку из гравия делали? Если то почем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2009 А подсыпку из гравия делали? Если то почем? Подсыпка щебневая была, входит в стоимость фундамента!!! Не вздумайте платить отдельно! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ALEXX17 Опубліковано: 27 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 Кто возьметься? Просчитайте и в личку, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lukathov@ukr.net Опубліковано: 30 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2009 Кто возьметься? Просчитайте и в личку, Глубина прокопки траншеи? Высота от нуля до отметки (минус)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз