alona.cat Опубліковано: 24 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2019 Всім Доброго дня! Ми з чоловіком думамо будувати будинок, бо все переглядаємо напівготові чи готові варіанти, а панування ну взагалі не підходить. Вирішили що будемо будуватися, але не знаємо чи варто розпочинати. Бажння є, на роботу налаштувалися, але от з прорахунками біда( Ми розрахували (без ціни участка) на коробку будинку 120м.кв. (будинок з мансардою) близько 20-25тис. доларів (багато що робити плануємо власними силами). Але дехто зі знаймих каже що на коробку по 50-60тис.доларів витратили. І тепер ми навіть не знаємо на що хоча б приблизно розраховувати, чи дійсно ми чогось не враховуємо і скільки приблизно ще потрібно на наповнення коробки? Можливо хтось будувався за останні роки і може приблизно свій досвід розказати, щоб ми хоча б орієнтовно для себе розуміли чи варто починати чи ні??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 24 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2019 В нас приблизно така ситуація, правда будинок 140 м, один поверх, практично все своїми руками, затрати десь в такому діапазоні. Якби вся сума була одразу на руках, думаю ми б легко витратили б її зробивши лише половину від того, що є. Будівництво з зарплати ж сильно розтягує процес, але дозволяє приймати більш виважені рішення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 24 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2019 Всім Доброго дня! Ми з чоловіком думамо будувати будинок, бо все переглядаємо напівготові чи готові варіанти, а панування ну взагалі не підходить. Вирішили що будемо будуватися, але не знаємо чи варто розпочинати. Бажння є, на роботу налаштувалися, але от з прорахунками біда( Ми розрахували (без ціни участка) на коробку будинку 120м.кв. (будинок з мансардою) близько 20-25тис. доларів (багато що робити плануємо власними силами). Але дехто зі знаймих каже що на коробку по 50-60тис.доларів витратили. І тепер ми навіть не знаємо на що хоча б приблизно розраховувати, чи дійсно ми чогось не враховуємо і скільки приблизно ще потрібно на наповнення коробки? вот с этого самого и начните - с рабочего проекта, подготовьте или закажите смету с материалами и работой, будете иметь все наглядно под рукой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
barbossa Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Можливо хтось будувався за останні роки і може приблизно свій досвід розказати, щоб ми хоча б орієнтовно для себе розуміли чи варто починати чи ні??? Алёна, я перед таким же вопросом стою. Мне тоже интересно. Кто знает, подскажите нам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Алёна, я перед таким же вопросом стою. Мне тоже интересно. Кто знает, подскажите нам Площадь фундамента 135м2: 1)Земляные работы: работа=32660 материалы=15449 механизмы=1300 2)Бетонные работы: работа=70800 материалы=228732 механизмы=13900 3)Гидроизоляция: работа=3200 материалы=3222 механизмы=400 ---------------------------- Итого: 369663грн или 14786уе. Это сумма для самостройщиков, без прорабских. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Итого: 369663грн или 14786уе. Это сумма для самостройщиков, без прорабских. Есть еще и такой опыт https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4974022&postcount=239 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 Есть еще и такой опыт https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4974022&postcount=239 "ляпнуть" сумму - ума много не надо... я только смете доверяю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 27 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2019 "ляпнуть" сумму - ума много не надо... я только смете доверяю Ну это вам лучше спросить или заказчика или подрядчика, я вроде и ссылку на тему дал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз