Andriy_lviv Опубліковано: 3 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2020 Я помітив, що такі жучки лазять багато-де. Навіть по вулиці. По фасаду будинку пролазять в квартиру. І по квартирі собі лазять Навіть після хімічної обробки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 3 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2020 Я помітив, що такі жучки лазять багато-де. Навіть по вулиці. По фасаду будинку пролазять в квартиру. І по квартирі собі лазять Навіть після хімічної обробки Жах просто це який поверх у вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 4 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2020 5 поверх. такі жучки, по ходу, залазять з вулиці бачив їх повно навіть на балконах і склопакетах з усіх сторін будинку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 5 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2020 Я помітив, що такі жучки лазять багато-де. Навіть по вулиці. Це більше на термітів схоже. Якщо це так, то це жах для усього дерева у помешканні. Добавлено через 1 минуту Ось такі "тваринки": Мої котейкі полюбляли на них полювати. Давно вже не бачив цих звірят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 9 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2020 Я так до кінця не ідентифікував цих жучків. Вони залазять з вулиці, є на балконі, лазять по склопакетах. Дуже дрібні. Ми приїхали в Буковель, думали що їх тут не буде. Придивився. Є. Таке враження, що це звідкись привезли в Україну з-за кордону, як колись колорпдських жучків. Бо минулого року не бачив їх. таке враження, що марно їх травити. все одно з вікон чи дверей пролізуть. сфоткав під великим зближенням щойно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2020 У нас таке появилось. Що воно і звідки - хз. Поки не дошкуляє нікому. Було добре ідентифікувати. Хто має знайомства з ентомологами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 27 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2020 Після професійної дезинсекції і місяця проживання в квартирі, ми поїхали у відпустку. Я знову обробив квартиру по вьому периметру Рейдом. І залишив так на 10 днів. Потім приїхали, все відмили. За 10 днів після того ... знову цього жучка помітив в квартирі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 31 серпня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2020 А сьогодні з зони зливу умивальника вилізло таке.... я хз, якщо чесно. Або такі жучки вже давно живуть з людьми, або я їх ніколи не помічав. п.с. фото збільшено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз