Флаг Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 Механическая заточка лопат, топоров, кирок, зубил, секаторов и иных инструментов. Любая единица будет готова в течении десяти минут. Мой тел и вайбер 0993639196 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dinol Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Здравствуйте. Я могу узнать цены? Например, за кухонный нож, секатор, колун? И где Вы территориально находитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Флаг Опубліковано: 12 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2019 Здравствуйте. Я могу узнать цены? Например, за кухонный нож, секатор, колун? И где Вы территориально находитесь?На улице Наталии Ужвий 4 пока что. Смотря какой секатор. Средняя цена заточки 150 грн и за секатор и за колун. С ножом смотря что надо. У меня механическая заточка. Если нож типу "Самура" или какой другой элитный, но там нужна будет как минимум ручная, что не такая грубая. В ручную же я не точу. Если обычный нож, без особого эстетического вида - сделаю за 60 грн, если будете нести еще что то по больше на заточку. Связь тел и вайбер - 0993639196 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Флаг Опубліковано: 4 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2020 Актуально. Работаю даже в карантин Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-AXID- Опубліковано: 5 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2020 А ножиці по металу заточуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Флаг Опубліковано: 5 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2020 А ножиці по металу заточуєте? ...Да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Флаг Опубліковано: 25 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 Работаю по сей день в сфере заточки по Киеву Обращайтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз