vadimv Опубліковано: 17 лютого 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2022 14 хвилин тому, serg179 сказав: А що є гібриди на механіці? Так само як і електромобілі Тойота. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2022 19 минут назад, serg179 сказал: А що є гібриди на механіці? Тю, да семь в одном🙄 и гибрид, и для здоровья полезно, и механика, и пробег на одной заправки 1000 в +, и пох что пацаны подумают, и мотор колесо есть, и полный привод😂. П.С. Вы что не в курсе??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2022 Да еще и выбор огромный и цвета гламурные подобрать можно, при этом новые с салона а не с помоек непонятных, будущее не за горами я бы даже сказала что большая половина жителей Барановки, без особого напряга могут себе позволить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2022 При этом норма токсичности Евро 49 в +, ну если беляшами конечно по дороге на сервис у обочины не злоупотреблять🤣. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 17 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2022 26 хвилин тому, vadimv сказав: Так само як і електромобілі Тойота. Чому я не здивований що саме Ви знаєте про самі ніщєбродські комплектації? Механіка, залізні диски, відсутність клімату і мультимедії.Ах да, я ж забув: явсьо так і хатєл🤣🤣🤣.Цікаво з гібридом на механіці кепка в комплекті також йде?🤦♂️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 17 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2022 15 хвилин тому, seksinika сказав: При этом норма токсичности Евро 49 в +, ну если беляшами конечно по дороге на сервис у обочины не злоупотреблять🤣. Комплектація з кожаним салоном? Нє , не наш варіант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 лютого 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) 53 хвилини тому, serg179 сказав: Чому я не здивований що саме Ви знаєте про самі ніщєбродські комплектації? Ну я ж не здивований, що ви ніфіга не знаєте ані про електромобілі, ані про гибриди. Змінено 17 лютого 2022 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 (змінено) Виявляється, що існує зовсім інший світ із зовсім іншими цінами. Де, наприклад повнопривідний Eclipse Cross PHEV з батареєю 13,8 кВт-г коштує від 34700 € www.mitsubishi-motors.es/modelos/eclipse-cross-phev Змінено 11 листопада 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 И кац наконец-то смог его себе купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 (змінено) 8 хвилин тому, Фрай сказав: И кац наконец-то смог его себе купить? Просто реклама в почту залетела, не лень было глянуть. Как люди живут. Шо оказывается полноприводные плагин-гибриды могут продаваться не только по 60 куе. Кац сильно сомневается, что здесь сильно нужны кроссоверы, особенно с полным приводом.. ) Змінено 11 листопада 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 Тогда зачем писать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 (змінено) 3 хвилини тому, Фрай сказав: Тогда зачем писать? Еще раз (в третий уже раз) - чтобы читатели знали, что существует другой мир, в котором хоть и существуют плагин-гибридные полноприводные кроссоверы по 35 (а не по 60), но климат и дороги такие, что они и нафиг не нужны. ) Змінено 11 листопада 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 Я уже конечно предвзято, но каким боком убежанец к этим дорогам и к этим машинам? Есть такое звание прапорщик, по простому кусок. Почему кусок? Я обосновал это так, уже не солдат, но и не офицер! Вот здесь ты был просто ноющий недовольный, а теперь фсё, впрочем, мне оно совсем неинтересно. Я так понимаю, шо мама всё? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 (змінено) 5 хвилин тому, Фрай сказав: Я так понимаю, шо мама всё? Мама тут. Остального йумара про прапорщиков не понял. Как и того, какое отношение весь этот бессвязный бред имеет к гибридам... Змінено 11 листопада 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2023 57 минут назад, vadimv сказал: Мама тут. С вами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 8 годин тому, Фрай сказав: Я так понимаю, шо мама всё? То в Карпати маму не можна було з собою брати і доказувати, що в Сумах під обстрілами краще для її здоров'я , ніж в машині по дорозі в Карпати, бо може не подужати дорогу. А тут без мами ніяк, інакше не випустять. Тож мама, це пропуск. І везти її через Угорщину, Румунію та іншу Європу, це ніяк не про її здоров'я. Це про бажання використати інваліда , щоб потім розказувати про "другой мир" та гібріди. Це не важливо, що ви, Фрай, можете спокійно виїхати під час війни і побачити " другой мир", коли вам заманеться. Але щось мені підказує, що зараз допомогти країні вам важливіше, ніж подорожувати по Європі. Фрай, навіщо він вам здався, що ви його займаєте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 (змінено) 4 години тому, allanek сказав: То в Карпати маму не можна було з собою брати і доказувати, що в Сумах під обстрілами краще для її здоров'я , ніж в машині по дорозі в Карпати, бо може не подужати дорогу. То були часи, коли панікерам, які їхали в Карпати, доказували, що ніяких обстрілів не буде і треба патріотично сидіти в Сумах і нікуди не рипатися, тим більше взимку по морозах і сугробах. 4 години тому, allanek сказав: А тут без мами ніяк, інакше не випустять. Тож мама, це пропуск. І везти її через Угорщину, Румунію та іншу Європу, це ніяк не про її здоров'я. Це про бажання використати інваліда , щоб потім розказувати про "другой мир" та гібріди. Звісно не випустять, бо у нас жеж гендерна рівність. Комусь можна їхати в Угорщину, а комусь не можна. Всі тварини рівні, але деякі рівніші. І в будь-якому випадку ці деякі будуть мати якісь претензії. Не взяв з собою - падло, взяв з собою - теж падло. 4 години тому, allanek сказав: зараз допомогти країні вам важливіше, ніж подорожувати по Європі. Допомагати країні треба було вчасно, відмовившись від совка і вступивши в НАТО. Але декому смачний пломбір і газіровочка по 3 копійки була дорожчою за країну. 4 години тому, allanek сказав: Фрай, навіщо він вам здався, що ви його займаєте? А ви тут що забули? Змінено 12 листопада 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 (змінено) 53 хвилини тому, vadimv сказав: А ви тут що забули? А ви з якого переляку мені питання задаєте? 53 хвилини тому, vadimv сказав: Звісно не випустять, бо у нас жеж гендерна рівність. В вас щось з зором, що ви не бачите, що я розмовляла з Фраєм. Ви тут що забули? 53 хвилини тому, vadimv сказав: Не взяв з собою - падло, взяв з собою - теж падло. Самокритично і, головне, в обох випадках відповідає ці самокритиці. 54 хвилини тому, vadimv сказав: То були часи, коли панікерам, які їхали в Карпати, доказували, що ніяких обстрілів не буде і треба патріотично сидіти в Сумах Цікаво, коли ми виїхали, бо орки в 2км від нас вже були, то першим ділом стали збирати речі кота, бо думки не було, що його можна залишити. А тут залишити матір під обстрілами, бо всрався від переляку та зупинився лише в Карпатах. Змінено 12 листопада 2023 користувачем allanek 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 12 часов назад, vadimv сказал: …Как и того, какое отношение весь этот бессвязный бред имеет к гибридам... Точно такое же отношение как ты к гибридам, электричкам и ко всему тому миру который не строил! Цитата Остального йумара про прапорщиков не понял. прапорщики в совковой армии в массе своей каста приспособленцев и жулья. Кусок он и есть кусок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 (змінено) 37 хвилин тому, allanek сказав: коли ми виїхали, бо орки в 2км від нас вже були В Сумах такої опції не було, були тільки варіанти виїхати заздалегідь або залишитися в оточенні. 27 хвилин тому, Фрай сказав: Точно такое же отношение как ты к гибридам, электричкам и ко всему тому миру который не строил! Зато у вас есть полная возможность наслаждаться тем миром, который вы настроили за 32 года. Инжойте. Змінено 12 листопада 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 12 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 5 часов назад, vadimv сказал: Зато у вас есть полная возможность наслаждаться тем миром, который вы настроили за 32 года. Инжойте. А чому ви пишете наче від стороннього спостерігача? Хіба ви протягом 32 років не приймали участь в "будівництві світу"? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 22 хвилини тому, Zak сказав: Хіба ви протягом 32 років не приймали участь в "будівництві світу"? Ніт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2023 3 часа назад, Zak сказал: А чому ви пишете наче від стороннього спостерігача? Хіба ви протягом 32 років не приймали участь в "будівництві світу"? Ні, воно з числа тих хто з вумним виглядом повчає інших як треба родіну любіть та й то. Такі люди щасливими не будуть ніколи і ніде. 8 часов назад, vadimv сказал: Зато у вас есть полная возможность наслаждаться тем миром, который вы настроили за 32 года. Инжойте. Завидуй молча. Моя половинка имеет отношение до розбудови держави Україна, у меня самого в Киеве за 45 лет жизни полно воспоминаний и знаковых мест к которым имел отношение или вложил частичку своего труда, приезжаю в Черкассы и там внукам показываю где с юношеских лет стоят здания с моим трудовым участием. с начала войны, не сбежал от своих кирпичей и готов был с оружием в руках защищать не только себя, а мне не столько как тебе. да, я помню как ты сказал, шо это дескать, не твоя война, потом, шо не твоя страна… молчу уже за больную мать. Она не попала в оккупацию благодаря героям-сумчанам оставшимся защищать «свои кирпичи», тем у кого нет медвежьей болезни как у тебя. Господи, так и хочется сказать, ой ты гой еси! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2023 Вадим и Фрай. Прощаніє. https://www.facebook.com/reel/185388724500306?fs=e&fs=e&s=aEkTS0 Не зрозуміло що цікавіше, про гібриди, чи про Іспанію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз