newbee2020 Опубліковано: 2 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2020 Не понимаю, почему d300 такой непопулярный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wittman Опубліковано: 2 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2020 Прочность у Д400 и Д500 не может быть одинакова по объективным причинам - чем ниже плотность, тем ниже прочность. Сделать прочность В2.5 на Д500 не особо проблема. А вот на Д400 это уже повышенные требования к технологии. Вы верите в строгое соблюдение технологии в нынешнее время? Не особо, но Аэрок таки действительно утверждает, что прочность у них одинаковая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 ну производители вообще-то подают плотность и прочность отдельными цифрами так как жто разные характеристики материала и Д300 и Д500 делают 2,5 мПа ну насколько у какого производителя это соответсвует то уже другой вопрос Добавлено через 1 минуту Не понимаю, почему d300 такой непопулярный берут на Аероке Д300, ну не так как Д400 конечно-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2020 Про плотность то все брехня. Коли я починав будуватися (3 роки тому процес дійшов до гб), то натрапив на цікаву інформацію. Відвідав всі Європейські сайти аерока, то в європі аерок той що в Україні 2,5, мав міцність 1,8-2,0 в залежності від країни. Другими словами, в нас така родюча земля, що й аерок стає тут міцнішим... Що до блоків Д300. Особисто я побоявся брати їх на перший поверх, два поверхи, панельні перекриття... Я поступив так - перший поверх Д400 500мм, а другий Д300 375мм. По теплопроводності приблизьно одне і те ж. Тема моя в підписі, можете ознайомитися. До того ж на 500мм гб виходять офігезні монолітні пояси, і кріпкі і теплі. Робив так, з вулиці в середину - ГБ 185мм (375мм на пополам), пінопласт 50мм, бетон армований 165х200мм, ГБ 100мм (фабричний 100мм блок) ПС: ГБ в мене Аерок Березань. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 7 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2021 На D300 375mm аерока було маркування B2.5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 7 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2021 На D300 375mm аерока було маркування B2.5 На заборі теж пишуть ... Думаю що нас дурять, нажаль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
виктор2016 Опубліковано: 11 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2021 Хотел купить 85 куб Аэрока 500х200х600, на одноэтажный дом... Сказали на заводе, что оплатить нужно и ждать три месяца, т.к. такой выпекают редко, но другого тоже нет. Пока всех обзванивал цена выросла. На фирме по перепродаже Аэрока сказали: "На заводе все вымели до последнего гвоздика." В Умани народ строится, так ждали месяц с БетонЭра. Хорошо, что мне на весну строиться и совет покупать зимой вроде как не лишний, если бы не инфляция всего и вся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyGM Опубліковано: 12 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2021 Стоунлайт , УДК тоже самое? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз