serg450453 Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 Всем доброго, имеется пол дома, дерево обложено кирпичом. Одна половина подлита по всем правила. Вторая вместо фундамента 4 ряда кирпича в земле. Я немного откопал, он в хорошем состоянии защищен отмосткой. Если раскопать, помыть, высушить, прогрунтовать, намазать элестичным битумом, наклеить стеклоткань, намазать битумом, опсыпать песком 30-40 см в бок и сделать отмостку. Таким образом я хочу защитится от влаги и немного от пучений грунта. Внутри дома стены будут зашиваться гипсокартоном по направляющим и вкладываться 5 см мин ваты. И стены выровняю и утеплюсь. Идея имеет право жить? или без подливки никак? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 9 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 А где будет точка росы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg450453 Опубліковано: 9 вересня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2019 А где будет точка росы? Нигде, пол ведь будет утеплен 10 см пенопласта. Или я что то не то говорю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mibeks Опубліковано: 10 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2019 Так, як дом має різні фундаменти- просідання буде різне. Тому будуть тріщини. Причому вимощення і захист цегляного фундаменту просто сповільнять їх виникнення. ПиСи. А нащо склотканина?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg450453 Опубліковано: 10 вересня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2019 Так, як дом має різні фундаменти- просідання буде різне. Тому будуть тріщини. Причому вимощення і захист цегляного фундаменту просто сповільнять їх виникнення. ПиСи. А нащо склотканина?? Ну типа гидроизоляция, просто мастика это дело надежное, но не очень, а так наверняка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: 10 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2019 Вы защитите кирпич от влаги с лицевой стороны, а с внутренней? Кирпич как был в земле так и остался ведь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз