romandet Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Хочу ИЖ-26, или иномарку 12 калибр. В хорошем состоянииию Бюджет до 4000грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ALEXX17 Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Тоже хочу ИЖ-27 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Хороший магазин на Чеколовском бульваре, назівается "Санта Мария". Знаком с ними. Могу помочь. Но до 4 000 грн. мне кажеться не реально взят что-то путное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Moroz Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Но до 4 000 грн. мне кажеться не реально взят что-то путное. Смотря для каких целей оно нужно. Если охотиться - то да, вряд ли. Если поставить дома в прихожей за шкаф - то пойдет любое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lumen Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Смотря для каких целей оно нужно. Если охотиться - то да, вряд ли. Если поставить дома в прихожей за шкаф - то пойдет любое. Ну тогда в детский магазин......:D А за 4000грн это надо в маленьких городах и селах искать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Себе взял Browning Fusion Evolve. Я балдею от него! ружбайка супер! Правда стрелял нелегально! А тир в Броварах дороговастый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monterrey Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Тульский-Токарев, сегодня один - извини, быстро разбирают...)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zlooo Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Тульский-Токарев, сегодня один - извини, быстро разбирают...)) правильно так: Тульский-Токарев, он же ТТ, сегодня один - извени очень быстро разбирают... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monterrey Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 правильно так: Тульский-Токарев, он же ТТ, сегодня один - извени очень быстро разбирают... О, спасибо! Хоть и смотрю регулярно каждые пол-года, но, видать, недосматриваю ))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 22 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2009 А може арболет. Так романтично.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 22 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2009 Хочу ИЖ-26, или иномарку 12 калибр. В хорошем состоянииию Бюджет до 4000грн. Что,достали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 23 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2009 Что,достали? Пока нет. Я в принципе не спешу. Охотится есть чем. Да и перенесли открытие.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KRITIK Опубліковано: 24 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2009 Хочу ИЖ-26, или иномарку 12 калибр. В хорошем состоянииию Бюджет до 4000грн. дык тут предложений хватает.. (ссылка устарела) (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз