calipso Опубліковано: 23 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2019 Доброго дня! Пропоную смачні копчені вироби домашнього виробництва. Лише якісна сировина та спеції, коптіння на дровах, ніякої хімії та консервантів! На даний момент доступна до замовлення та доставки ковбаса Краківська напівкопчена виготовлена за класичним рецептом 1938 року, в кільцях 300-400г. Вартість - 200 грн. за кілограм. При потребі, запакую у вакуум. Можлива доставка в м.Київ та Василькіський район. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 23 серпня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2019 Доброго дня! Пропоную смачні копчені вироби домашнього виробництва. Лише якісна сировина та спеції, коптіння на дровах, ніякої хімії та консервантів! На даний момент доступна до замовлення та доставки ковбаса Краківська напівкопчена виготовлена за класичним рецептом 1938 року, в кільцях 300-400г. Вартість - 200 грн. за кілограм. При потребі, запакую у вакуум. Можлива доставка в м.Київ та Василькіський район. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 23 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2019 навіть без нітрітки? ПС. сировялом не бавитесь? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 23 серпня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2019 навіть без нітрітки? ПС. сировялом не бавитесь? На цьому форумі є розділ "Другие темы > Жизнь вне стройки > Кулинария " https://www.stroimdom.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=93. Там багато моїх постів, є і про нітритну сіль, і про краківську. І сировял також є в асортименті. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 24 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2019 ждала Вашей темы. Тема в кулинарии была очень вкусной. Как раз хотела спросить, почему не продаете. Мясо не ем, но вам успешных продаж! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 25 серпня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2019 ждала Вашей темы. Тема в кулинарии была очень вкусной. Как раз хотела спросить, почему не продаете. Мясо не ем, но вам успешных продаж! Дякую! Буду старатись. Коли робиш 3-5 кг продукту, то і особливо продавати немає що, зараз, обзавівся більш-менш промисловим обладнанням та окремим нормальним приміщенням, відповідно можу робити і більші об'єми і надлишки відправляти на реалізацію. Для мене важливіше магія цієї справи, про фінансовий результат не думаю. Якщо затрати на сировину компенсуються, то і добре буде. Старюсь заробляти на іншому. А рибка? А ковбаска з рибки? Колись робив ковбаски з сома, планую спробувати сиров'ял чи сирокопчені ковбаски з білої риби і червоної риби чи форелі. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2019 сирокопчені ковбаски з білої риби і червоної риби чи форелі. Це точно буде цілковитий крафт! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 На цьому форумі є розділ "Другие темы > Жизнь вне стройки > Кулинария " https://www.stroimdom.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=93. Там багато моїх постів, є і про нітритну сіль, і про краківську. І сировял також є в асортименті. Такая будет на продажу? и почем? https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=232324 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 29 серпня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Такая будет на продажу? и почем? https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=232324 Буде і така, і ще кілька видів. На даний момент розпочав монтаж нової більшої кліматичної камери на два відділення. Орієнтовно в середині вересня зроблю закладку. По ціні - все залежить від ціни високоякісної сировини, по сьогоднішніх цінах на телятину чи свинину вартість сировяла виходить десь в районі 400 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 31 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2019 А мясо копченое бывает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 1 вересня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2019 А мясо копченое бывает? Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 1 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2019 Я купил бы колечко краковской на пробу и ставридку/скумбрийку. Нахожусь в Хотяновке. Как это правильно сконектить... И ещё вопросик, можно ли купить тестовый сэт (ну там ассорти по кусочку) на пробу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 1 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2019 Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало) А на втором фото это что? На вид очень вкусно. И какая цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 2 вересня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2019 Я купил бы колечко краковской на пробу и ставридку/скумбрийку. Нахожусь в Хотяновке. Как это правильно сконектить... И ещё вопросик, можно ли купить тестовый сэт (ну там ассорти по кусочку) на пробу? Якщо знаходитесь коло метро, то можу підвезти, якраз ще пара кілець залишилась. Скумбрію та іншу рибку зараз не роблю - на вулиці занадто висока температура, хіба вночі коптити, та і з такою спекою дуже рідко завозять хорошу рибу. А на рахунок тестового сету - зроблю обов'язково. Добавлено через 5 минут А на втором фото это что? На вид очень вкусно. И какая цена? На другому фото свинна спинка на різних температурах і стадіях коптіння, справа вже ОК, а зліва ще чуть-чуть, хоча якщо чуть підсушити, то до пива получається бомбезний закусон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 2 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2019 Якщо знаходитесь коло метро, то можу підвезти, Может таки вакуум и Нова Пошта, Хотяновка №1? Номер карты и сумму киньте в ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 3 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2019 Якщо знаходитесь коло метро, то можу підвезти, якраз ще пара кілець залишилась. Скумбрію та іншу рибку зараз не роблю - на вулиці занадто висока температура, хіба вночі коптити, та і з такою спекою дуже рідко завозять хорошу рибу. А на рахунок тестового сету - зроблю обов'язково. Добавлено через 5 минут На другому фото свинна спинка на різних температурах і стадіях коптіння, справа вже ОК, а зліва ще чуть-чуть, хоча якщо чуть підсушити, то до пива получається бомбезний закусон так а цена за кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 15 вересня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2019 Доступна до замовлення, з доставкою 20-21 вересня. Вартість - 190 грн/кг. Рибка вакуумується, доставка по Києву та околицях, можлива відправка новою поштою. При напів-гарячому коптінні скумбрія набуває неперевершеного копченого смаку холодного коптіння та м’якості гарячого коптіння. Скумбрія потрошена та без голови – чудовий варіант під пиво! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 15 вересня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2019 Доступна до замовлення, з доставкою 20-21 вересня. Вартість - 190 грн/кг. Рибка вакуумується, доставка по Києву та околицях, можлива відправка новою поштою. При напів-гарячому коптінні скумбрія набуває неперевершеного копченого смаку холодного коптіння та м’якості гарячого коптіння. Скумбрія потрошена та без голови – чудовий варіант під пиво! Скумбрія потрошена та без голови – чудовий варіант під пиво! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сеятель Опубліковано: 25 вересня 2019 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2019 Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало) Хорошая темка,при возможности попробую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 29 вересня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2019 З новим обладнанням появилась можливість виробляти справжню варену Докторську ковбасу та дієтичні курячі варені сардельки. Можу приймати замовлення на виробництво та доставку. Варена Докторська особлива - 180 грн/кг, сардельки курячі - 170 грн/кг. Про рецептуру та процес виробництва більш детально розписано на сторінці Кулінарія в темі "Риба, м'ясо, ковбаса. Крафтові копчені(і не лише) смаколики" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 1 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2019 появилась можливість виробляти справжню варену Докторську ковбасу та дієтичні курячі варені сардельки Да вы настоящий Мастер и Умелец! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 5 жовтня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2019 Постійно працюю над новим асортиментом. Цього разу - кнарек, або сосиска для класичного американського хот-дога. Зроблено лише з найкращого м'яса з дотриманням класичної технології, без додавання всілякої хімії та низькосортних м'ясних відходів. Лише м'ясо, сіль та спеції! Якщо буде інтерес зі сторони замовників, то поставлю у постійну виробничу програму. Орієнтовна вартість 170 грн за кг. Можливе вакуумування та відправка НП. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 6 жовтня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2019 Постійно працюю над новим асортиментом. Цього разу - кнарек, або сосиска для класичного американського хот-дога. Зроблено лише з найкращого м'яса з дотриманням класичної технології, без додавання всілякої хімії та низькосортних м'ясних відходів. Лише м'ясо, сіль та спеції! Якщо буде інтерес зі сторони замовників, то поставлю у постійну виробничу програму. Орієнтовна вартість 170 грн за кг. Можливе вакуумування та відправка НП. Не кнарек, а кнакер, перепрошую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 7 жовтня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2019 Доброго дня усім! Приймаю замовлення на виготовлення та доставку 12-13 жовтня спражній м'ясних крафтових виробів, а саме: - ковбаса напівкопчена "Краківська" - 200 грн/кг - ковбаса варена "Докторська" - 180 грн/кг - сардельки варені курячі - 170 грн/кг - сосиски(кнакери) для хот-дога - 170 грн/кг - скумбрія копчена холодно-гаряча потрошена з головою - 190 грн/кг - є ідея зробити такий невеликий дегустаційний сет - "м'ясна тарілка" всього по трохи,гривень на 120-150 у вакуумній упаковці. Якщо буде інтерес, то зроблю. Усі вироби виготовляються лише зі справжнього м'яса, без додавання усілякої хімії, копчена на справжніх дровах за класичними та правильними рецептами. По Києву можлива доставка, також є можливість вакуумування та відправки замовлення новою поштою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MGR Опубліковано: 7 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2019 Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало) А по мясу копченому есть асортимент и цены??. есть интерес. метро Нивки, или Святошин можете подвести???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз