Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Риба, м'ясо, ковбаса. Крафтові копчені вироби

calipso

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Пропоную смачні копчені вироби домашнього виробництва. Лише якісна сировина та спеції, коптіння на дровах, ніякої хімії та консервантів!

На даний момент доступна до замовлення та доставки ковбаса Краківська напівкопчена виготовлена за класичним рецептом 1938 року, в кільцях 300-400г. Вартість - 200 грн. за кілограм. При потребі, запакую у вакуум. Можлива доставка в м.Київ та Василькіський район.

IMGP0986.thumb.JPG.4d73c4ffb33ec6d7db835f5e3dd62333.JPG

IMGP0989.thumb.JPG.94197283d1c5ba91d66026bbd9d305be.JPG

IMGP0984.thumb.JPG.8be15b3d38403bca62a66561599a03ec.JPG

IMGP0981.thumb.JPG.9c718eed51b23b68e72e3456fa87cdd8.JPG

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня! Пропоную смачні копчені вироби домашнього виробництва. Лише якісна сировина та спеції, коптіння на дровах, ніякої хімії та консервантів!

На даний момент доступна до замовлення та доставки ковбаса Краківська напівкопчена виготовлена за класичним рецептом 1938 року, в кільцях 300-400г. Вартість - 200 грн. за кілограм. При потребі, запакую у вакуум. Можлива доставка в м.Київ та Василькіський район.

IMGP0989.thumb.JPG.568b33704ba5fd3105e86d7fab542583.JPG

IMGP0986.thumb.JPG.3f0f7d019756c7893fff5d2445825c59.JPG

IMGP0984.thumb.JPG.1185fc1c045c87af2cbf2ba497848c90.JPG

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

навіть без нітрітки?

 

ПС. сировялом не бавитесь?

 

 

На цьому форумі є розділ "Другие темы > Жизнь вне стройки > Кулинария " https://www.stroimdom.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=93. Там багато моїх постів, є і про нітритну сіль, і про краківську. І сировял також є в асортименті.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

ждала Вашей темы. Тема в кулинарии была очень вкусной. Как раз хотела спросить, почему не продаете. Мясо не ем, но вам успешных продаж!
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

ждала Вашей темы. Тема в кулинарии была очень вкусной. Как раз хотела спросить, почему не продаете. Мясо не ем, но вам успешных продаж!

 

Дякую! Буду старатись. Коли робиш 3-5 кг продукту, то і особливо продавати немає що, зараз, обзавівся більш-менш промисловим обладнанням та окремим нормальним приміщенням, відповідно можу робити і більші об'єми і надлишки відправляти на реалізацію. Для мене важливіше магія цієї справи, про фінансовий результат не думаю. Якщо затрати на сировину компенсуються, то і добре буде. Старюсь заробляти на іншому.

А рибка? А ковбаска з рибки? Колись робив ковбаски з сома, планую спробувати сиров'ял чи сирокопчені ковбаски з білої риби і червоної риби чи форелі.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

сирокопчені ковбаски з білої риби і червоної риби чи форелі.

Це точно буде цілковитий крафт!

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На цьому форумі є розділ "Другие темы > Жизнь вне стройки > Кулинария " https://www.stroimdom.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=93. Там багато моїх постів, є і про нітритну сіль, і про краківську. І сировял також є в асортименті.

Такая будет на продажу? и почем?

https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=232324

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Такая будет на продажу? и почем?

https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=232324

 

Буде і така, і ще кілька видів. На даний момент розпочав монтаж нової більшої кліматичної камери на два відділення. Орієнтовно в середині вересня зроблю закладку. По ціні - все залежить від ціни високоякісної сировини, по сьогоднішніх цінах на телятину чи свинину вартість сировяла виходить десь в районі 400 грн.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А мясо копченое бывает?

 

Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало)

60000664_396957577574573_604874318903508992_n.thumb.jpg.2ff89c9810aafb3c7f34e34b08e82b56.jpg

49028240_2047525258647524_7626237655553933312_o.thumb.jpg.af86505b043e5e7cfae90d7c02e2b8d2.jpg

59928729_1718671941610332_5396346998326558720_n.thumb.jpg.2db187b867c51b02fbb96350edda9df9.jpg

48421400_2047525248647525_8493828930610921472_o.thumb.jpg.5c5b3b58be77cd41912cb197cf31c050.jpg

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я купил бы колечко краковской на пробу и ставридку/скумбрийку:). Нахожусь в Хотяновке. Как это правильно сконектить... И ещё вопросик, можно ли купить тестовый сэт (ну там ассорти по кусочку) на пробу?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало)

А на втором фото это что? На вид очень вкусно. И какая цена?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я купил бы колечко краковской на пробу и ставридку/скумбрийку:). Нахожусь в Хотяновке. Как это правильно сконектить... И ещё вопросик, можно ли купить тестовый сэт (ну там ассорти по кусочку) на пробу?

 

 

Якщо знаходитесь коло метро, то можу підвезти, якраз ще пара кілець залишилась. Скумбрію та іншу рибку зараз не роблю - на вулиці занадто висока температура, хіба вночі коптити, та і з такою спекою дуже рідко завозять хорошу рибу. А на рахунок тестового сету - зроблю обов'язково.

 

Добавлено через 5 минут

А на втором фото это что? На вид очень вкусно. И какая цена?

 

На другому фото свинна спинка на різних температурах і стадіях коптіння, справа вже ОК, а зліва ще чуть-чуть, хоча якщо чуть підсушити, то до пива получається бомбезний закусон

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо знаходитесь коло метро, то можу підвезти,

Может таки вакуум и Нова Пошта, Хотяновка №1? Номер карты и сумму киньте в ЛС.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо знаходитесь коло метро, то можу підвезти, якраз ще пара кілець залишилась. Скумбрію та іншу рибку зараз не роблю - на вулиці занадто висока температура, хіба вночі коптити, та і з такою спекою дуже рідко завозять хорошу рибу. А на рахунок тестового сету - зроблю обов'язково.

 

Добавлено через 5 минут

 

 

На другому фото свинна спинка на різних температурах і стадіях коптіння, справа вже ОК, а зліва ще чуть-чуть, хоча якщо чуть підсушити, то до пива получається бомбезний закусон

так а цена за кг
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Доступна до замовлення, з доставкою 20-21 вересня. Вартість - 190 грн/кг. Рибка вакуумується, доставка по Києву та околицях, можлива відправка новою поштою. При напів-гарячому коптінні скумбрія набуває неперевершеного копченого смаку холодного коптіння та м’якості гарячого коптіння. Скумбрія потрошена та без голови – чудовий варіант під пиво!
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доступна до замовлення, з доставкою 20-21 вересня. Вартість - 190 грн/кг. Рибка вакуумується, доставка по Києву та околицях, можлива відправка новою поштою. При напів-гарячому коптінні скумбрія набуває неперевершеного копченого смаку холодного коптіння та м’якості гарячого коптіння. Скумбрія потрошена та без голови – чудовий варіант під пиво!

 

Скумбрія потрошена та без голови – чудовий варіант під пиво!

IMGP1085.thumb.JPG.ad63cdb9e257c5001d9c2778baff8983.JPG

IMGP1088.thumb.JPG.2127dd520b9e72c367b2a4b56068c9ba.JPG

IMGP1092.thumb.JPG.4d487881d0f9bd80276b91c00b936da3.JPG

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало)
Хорошая темка,при возможности попробую.:beer:
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

З новим обладнанням появилась можливість виробляти справжню варену Докторську ковбасу та дієтичні курячі варені сардельки. Можу приймати замовлення на виробництво та доставку. Варена Докторська особлива - 180 грн/кг, сардельки курячі - 170 грн/кг. Про рецептуру та процес виробництва більш детально розписано на сторінці Кулінарія в темі "Риба, м'ясо, ковбаса. Крафтові копчені(і не лише) смаколики"

1.thumb.JPG.8db7aa1212af36e1646c0c30b6d936c6.JPG

2.thumb.JPG.9ec95aac22e2348dbd22d5c6198f698c.JPG

1-1.thumb.JPG.0ac25276643ac76eb353ade9e27433be.JPG

2-2.thumb.JPG.79642d9ba207c1bab41b32986a6291db.JPG

3.thumb.JPG.4b8d3b19d821d298cd8007c034ec638e.JPG

4.thumb.JPG.cfd9846e64cefb148e5564d4b4134d69.JPG

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

появилась можливість виробляти справжню варену Докторську ковбасу та дієтичні курячі варені сардельки

Да вы настоящий Мастер и Умелец!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Постійно працюю над новим асортиментом. Цього разу - кнарек, або сосиска для класичного американського хот-дога. Зроблено лише з найкращого м'яса з дотриманням класичної технології, без додавання всілякої хімії та низькосортних м'ясних відходів. Лише м'ясо, сіль та спеції! Якщо буде інтерес зі сторони замовників, то поставлю у постійну виробничу програму. Орієнтовна вартість 170 грн за кг. Можливе вакуумування та відправка НП.

1.thumb.JPG.b317cb60493d1e176886a824139d70e0.JPG

2.thumb.JPG.dade1464123af2f8f1f4a034f5e27ed0.JPG

5.thumb.JPG.35e776da11c1b79ccf48cb120b9d9b2d.JPG

hotdog.thumb.png.fdd0d6ddefa55eb6591b3809d347c931.png

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Постійно працюю над новим асортиментом. Цього разу - кнарек, або сосиска для класичного американського хот-дога. Зроблено лише з найкращого м'яса з дотриманням класичної технології, без додавання всілякої хімії та низькосортних м'ясних відходів. Лише м'ясо, сіль та спеції! Якщо буде інтерес зі сторони замовників, то поставлю у постійну виробничу програму. Орієнтовна вартість 170 грн за кг. Можливе вакуумування та відправка НП.

 

Не кнарек, а кнакер, перепрошую

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня усім! Приймаю замовлення на виготовлення та доставку 12-13 жовтня спражній м'ясних крафтових виробів, а саме:

- ковбаса напівкопчена "Краківська" - 200 грн/кг

- ковбаса варена "Докторська" - 180 грн/кг

- сардельки варені курячі - 170 грн/кг

- сосиски(кнакери) для хот-дога - 170 грн/кг

- скумбрія копчена холодно-гаряча потрошена з головою - 190 грн/кг

 

- є ідея зробити такий невеликий дегустаційний сет - "м'ясна тарілка" всього по трохи,гривень на 120-150 у вакуумній упаковці. Якщо буде інтерес, то зроблю.

 

Усі вироби виготовляються лише зі справжнього м'яса, без додавання усілякої хімії, копчена на справжніх дровах за класичними та правильними рецептами.

По Києву можлива доставка, також є можливість вакуумування та відправки замовлення новою поштою.

m1.jpg.29ad31fe3ea1b4dff69d0c0ab7a5861d.jpg

m2.thumb.jpg.06b1c97a292292150e64a4479df8095a.jpg

m3.thumb.jpg.74ac378d6da5cb045958defe52d2bbc9.jpg

m4.thumb.jpg.a5d7c6b034bb7d1c8b56de65c32dd32c.jpg

m5.thumb.jpg.1c4dc07df8562563cfe6aec951896ff7.jpg

m6.thumb.jpg.93a8c15a81f690ad8712bb1a653295f7.jpg

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Так, звичайно, роблю шинку, бочок, полядвицю, шпондер, мацик(але його мало)

А по мясу копченому есть асортимент и цены??. есть интерес. метро Нивки, или Святошин можете подвести????

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...