AntoBas Опубліковано: 13 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2019 Хочу чтобы в моём доме был эркер. Подскажите как правильно выбрать его размер. Может есть ещё какие-то подводные камни с эркерами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stlav Опубліковано: 15 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2019 мне нравиться когда стены эркера одинаковой длины и углы между ними тоже одинаковы. все получается симметрично. это красиво и удобно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AntoBas Опубліковано: 15 липня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 15 липня 2019 мне нравиться когда стены эркера одинаковой длины и углы между ними тоже одинаковы. все получается симметрично. это красиво и удобно. Хорошо, а может лучше сделать радиус, а не эркер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stlav Опубліковано: 16 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2019 На вкус и цвет все фломастеры разные!))) Радиусом... про окна и откосы заранее подумайте тогда) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз