Toxa@ Опубліковано: 4 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2019 Добрый день, форумчане! Хочу СЕБЕ купить котёнка! Рассматриваю мальчика чистокровку, породы: Шотландец, Британец, Персидского, чтобы был здоров. Окрас- голубой (серый/ дымчатый). По бюджету до 1500грн. Территориально я нахожусь под Киевом. Связь через месенджер/ сообщение! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2019 Уже с кото-ребенком? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 17 липня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2019 Не понял вопрос? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 17 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2019 Не понял вопрос? Кота купив? Кошенята - вони як діти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 17 липня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2019 Кота купив? Кошенята - вони як діти. Так я парня/ коте буду брать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2019 (змінено) Рассматриваю мальчика чистокровку, породы: Шотландец, Британец, Персидского, чтобы был здоров.Можно совет? Не покупайте чистокровного. У нас были: шотландец, британец, корниш, у тещи был перс. У каждого была куча проблем со здоровьем. В итоге сейчас у нас живет помесь сиамской кошки с дворовым котом - никаких проблем. Рекомендую. Заодно и денег сэкономите. А сколько нервов... Змінено 17 липня 2019 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 17 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2019 Есть такое дело, кто особо не разбирается в их "нюансах" и если нет профи чтобы найти здорового - большой риск что будут проблемы с глазами/ушами/еще чем. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз