Фрай Опубліковано: 12 липня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2019 Почитал инструкцию к Маките. Поржите и вы. Теперь пытаюсь понять, а что же мне можно ей делать? :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2019 Учитывая стоимость инструмента - положить на полочку, накрыть прозрачной крышкой и любоваться. Пыль с крышки периодически протирать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 13 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2019 румынской сборки Не купуйте румунську - рідке гів-о. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 липня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2019 как опознать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlSkil Опубліковано: 13 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2019 Почитал инструкцию к Маките. Поржите и вы. Теперь пытаюсь понять, а что же мне можно ей делать? :D Тому я всі інструкції намагаюсь читати тільки англицькою, за нявності. У мене і Вінда і смарт англіцькою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UncleStas Опубліковано: 14 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2019 Почитал инструкцию к Маките. Поржите и вы. Теперь пытаюсь понять, а что же мне можно ей делать? :D Аж интересно стало, что там эти деятели накопипейстили. media.makita.co.nz/_media/user-manuals/9/9556NB-UG.pdf Так и есть - жопоголовы. В оригинале: 1.This power tool is intended to function as a grinder, sander, wire brush or cut-off tool. 2. Operations such as polishing are not recommended to be performed with this power tool. Т.е. для полировки не использовать. Оно и понятно - обороты уж слишком Добавлено через 3 минуты как опознать? По надписи а шильдике Made in Romania :D Но вполне может быть, что конкретная модель выпускается на единственном заводе, так что выбирать придется модель, а не страну производства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 14 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2019 Не купуйте румунську - рідке гів-о. *** У Макиты почти все УШМ сборка Румыния. И чем же они г-но? GA5030, GA9020, 9558HNG, 9565CVR и так далее... Все собраны в Румынии... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 липня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2019 извиняюсь, у меня плохое зрение, не смотрел на надписи мелким шрифтом. Одел очки, псмотрел и на коробке и на ушм написано маде ин, таки да. Но вы знаете, пять лет как купил и нет претензий, а на оригинальной 740 ват вчера опять поменял якорь за 850 грн. второй за пять лет. теперь у меня три болгарки :D еще две Спарки валяются, но мастер сказать не нести, нема смысла. Типа, у спарки шесть лет как обмотки идут люминиевые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 12 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2019 И чем же они г-но? Через мої руки більше десятка пройшло самих потужних з 125 - х - Makita 9565 CV. Були японської, англійської та румунської збірки. Румунської купувати більше не буду - ресурс до виходу зі строю у 2 рази меньший ніж у японців - летять підшипники. А вихід зі строю підшипника тягне за собою багато інших проблем - пошкодження від дисбалансу колектору, щіток, редуктора Кабель струму у румунів - таке враження, що вони для ворогів його туди поставили - не гнеться. У японців та англійців - мягенький та приємний. Для себе я зробив висновок - стерлися перші щітки - відразу продавати та купувати нову. Бо практика показує, що потім почнуться інші проблеми - підшипники, мастило, колектор та т.п. Але, у нас виробництво - болгарки не шкодують та працюють вони там багато. Для домашнього вжитку, напевно - без різниці. ** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wertexan Опубліковано: 13 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2019 Кабель струму у румунів - таке враження, що вони для ворогів його туди поставили - не гнеться. 100% підробка. Я узагалі не пам'ятаю справжніх макіт з ПВХ кабелем. Для себе я зробив висновок - стерлися перші щітки - відразу продавати та купувати нову. Бо практика показує, що потім почнуться інші проблеми - підшипники, мастило, колектор та т.п. Пішов перший комплект щіток — перевірили підшипники, глянули про всяк випадок у редуктор. Якщо тре — занесли проточити коллектор. Глянули до шнура. Все в контексті планового техобслуговування. Але діло ваше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 14 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2019 Може хтось підкаже. Болгарка Блек&Деккер 115 мм. Трохи довше працював: пішло масло з під головки і трохи розбризкало на відрізний круг (працював без захисного кожуха), після чого апарат завмер. Що це може бути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlSkil Опубліковано: 14 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2019 Може хтось підкаже. Болгарка Блек&Деккер 115 мм. Трохи довше працював: пішло масло з під головки і трохи розбризкало на відрізний круг (працював без захисного кожуха), після чого апарат завмер. Що це може бути? Мабуть не через масло він завмер. У вимкнуному із мережі живлення стані : Подивіться стан щіток перевірте кабель та кнопку продзвоніть усі сусідні ламелі колектора, опір має бути однаковий між усіма ламелями 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 серпня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2019 глянул свои кабели, все нормально, мягкий, гнется хорошо, я после работы мотаю его вокруг болгарки. Или румынки? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 14 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2019 перевірте кабель та кнопку Мені тоді здалося, що був короткий спалах у проводі майже біля самого апарату. Але я не придав цьому значення, оскільки апарат фірмовий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2019 там кажетсяч для гарантии 3 года регистарция на сайте Makita нужна? там и проверку оригинальности пройдете. Но Леруа и Новая Линия врядли подделку продавать станут. Это на базаре возможно. среди моих инструментов УШМ Metabo 1080 найклейка, сделано в Германии, Леруа ЛШМ Makita 9911, наклейка, England лобзик Makita 450CT , віпуклые буквы, UK Дрель Makita , Китай, выпуклые буквы фрезер Bosch POF1200, выпуклые буквы, Китай стпелер BOSCH єелектр. КИтай, наклейка а на шлифмашинке?) купил на днях бу во 4553 krasmol.com.ua/shlifmashina-makita-vo4553/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 18 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2019 Мені тоді здалося, що був короткий спалах у проводі майже біля самого апарату. Переламалася струмопровідна жила. Звичайне явище. Обрізати пошкоджену ділянку й заново підключити шнур. Фірмовості всеодно на закони фізики. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 18 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2019 Переламалася струмопровідна жила. Звичайне явище. Обрізати пошкоджену ділянку й заново підключити шнур. Фірмовості всеодно на закони фізики. Це буде потрібно розбирати апарат? Не буде проблем зібрати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 18 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2019 Це буде потрібно розбирати апарат? Потрібно. Не буде проблем зібрати? Тут однозначної відповіді немає. В мене б не виникло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Карлсон Опубліковано: 29 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2020 740-е умерли по одинаковой причине Первая пилил бетон, задымилась обмотка ротора На второй резал металл, потеряла обороты, снова дым полагаю ротор все как в первом случае 840-я машинка помощнее и понадежнее, более трудную работу делаю ей, претензий нет потому и снова взял такую же Тогда понятно. Она точно не для бетона. И 840-я тоже. Для бетона надо что-то существенно мощней. Я бетон режу исключительно 230-й мощностью 2200 Вт. Тяжелая, больше 5 кг, но такую надо иметь в хозяйстве, как дополнительную, если что-то толстое надо отрезать или бетон резать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз