vah_mazun Опубліковано: 24 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2019 Отдадим БЕСПЛАТНО древестные отходы на дрова, самовывоз. Много, все и сразу. Срочно. Поможем с погрузкой полноповоротником. Вопросы, предложения в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 25 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2019 часом поддонов из бальсы нет ? чисто для хобби... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vah_mazun Опубліковано: 27 червня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 часом поддонов из бальсы нет ? чисто для хобби... не знаю, думаю нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Абсолют256 Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 А где это добро? я бы все все забрал просто знать сколько доставка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vah_mazun Опубліковано: 28 червня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2019 А где это добро? я бы все все забрал просто знать сколько доставка Киев. Трутенка 24. (ЖК НОВАЯ АНГЛИЯ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Абсолют256 Опубліковано: 28 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2019 Понял, спасибо, далеко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ірина2211 Опубліковано: 29 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2019 Здравствуйте, скажите, доски подойдут для забора? Ирина. Тел.0678608738 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vah_mazun Опубліковано: 1 липня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2019 Здравствуйте, скажите, доски подойдут для забора? Ирина. Тел.0678608738 не подойдут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз