solnok Опубліковано: 15 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2019 Підскажіть будь-ласка з якого матеріалу зробить 4 перегородки (дві-в санузлі і дві в коридорі). В коридорі під шкаф-купе а в санузлі потрібно буде вішати двері із стікла і електрорушникосушарку найбільшу. Мені радять газобетон але я сумніваюсь , що двері в санузлі через деякий час відваляться... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
indecor Опубліковано: 15 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2019 Підскажіть будь-ласка з якого матеріалу зробить 4 перегородки (дві-в санузлі і дві в коридорі). В коридорі під шкаф-купе а в санузлі потрібно буде вішати двері із стікла і електрорушникосушарку найбільшу. Мені радять газобетон але я сумніваюсь , що двері в санузлі через деякий час відваляться... А двери будут не в дверной коробке крепиться? Можно из кирпича выложить, но из газоблока будет легче/быстрее/дешевле. Для крепления в газбетон есть спец. дюбеля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solnok Опубліковано: 15 червня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2019 А двери будут не в дверной коробке крепиться? Можно из кирпича выложить, но из газоблока будет легче/быстрее/дешевле. Для крепления в газбетон есть спец. дюбеля А що є з коробкою? Про дюбеля я чув але є сумніви, що через велику крихкість газобетону вони не розхитаються за роки екплуатації дверей. Може гіпсокартонна конструкція з оцинкованими профілями надійніша?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
indecor Опубліковано: 15 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2019 А що є з коробкою? Про дюбеля я чув але є сумніви, що через велику крихкість газобетону вони не розхитаються за роки екплуатації дверей. Може гіпсокартонна конструкція з оцинкованими профілями надійніша?! Стена из камня будет жестче и лучше с точки зрения шумоизоляции. Межкомнатные двери всегда в дверной коробке, хоть стеклянные, хоть деревянные. Кстати в с/у стекло - не лучшая затея, т.к. слышно за такую дверь до 70% звуков. Если гк, то из нормального профиля с обшивкой в 2 слоя и минватой(звукоизол) внутри. Ну и закладные под радиатор сразу запроектировать, чтоб в гк не дюбелить потом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solnok Опубліковано: 15 червня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2019 Стена из камня будет жестче и лучше с точки зрения шумоизоляции. Межкомнатные двери всегда в дверной коробке, хоть стеклянные, хоть деревянные. Кстати в с/у стекло - не лучшая затея, т.к. слышно за такую дверь до 70% звуков. Если гк, то из нормального профиля с обшивкой в 2 слоя и минватой(звукоизол) внутри. Ну и закладные под радиатор сразу запроектировать, чтоб в гк не дюбелить потом.Мабуть Ви мене не зрозуміли, в санузлі двері будуть деревяні а замість ванни я хочу зробить душову і технічне приміщення для бойлєра, фільтрів, редуктора і т.п. Буде двоє матових стікляних дверей. Санвузол зроблений чи то з шлакоблоку чи керамзітоблок, я так і не зрозумів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
indecor Опубліковано: 15 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2019 Мабуть Ви мене не зрозуміли, в санузлі двері будуть деревяні а замість ванни я хочу зробить душову і технічне приміщення для бойлєра, фільтрів, редуктора і т.п. Буде двоє матових стікляних дверей. Санвузол зроблений чи то з шлакоблоку чи керамзітоблок, я так і не зрозумів. А, теперь понял, что за перегородки. Себе делал такую перегородку для бойлера и стиралки из гипсокартона, уже 7 лет деревянная дверца висит на ней и не болтается. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз