KuznetsoV Опубліковано: 11 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2019 (змінено) Господа, нужны ваши отзывы о ЖК "Малахит" Может здесь есть те, кто уже заселился? Делает ремонт? Какие плюсы/минусы? Спасибо! Змінено 11 червня 2019 користувачем #roofinspector Ссылка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jxzfhdob Опубліковано: 22 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2019 У меня там девушка живет, вроде нормально есть парковка и садик не далеко, она довольна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misol Опубліковано: 24 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2019 У меня там девушка живет, вроде нормально есть парковка и садик не далеко, она довольна А качество дома как? Много косяков было, когда квартиру принимали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jxzfhdob Опубліковано: 26 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2019 А качество дома как? Много косяков было, когда квартиру принимали? да нет, без косяков было все! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misol Опубліковано: 20 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2019 да нет, без косяков было все! Ок, спасибо. Не каждый дом прям без косяков сдается сейчас) Повезло девушке) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
matrinanedz Опубліковано: 21 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2020 Ок, спасибо. Не каждый дом прям без косяков сдается сейчас) Повезло девушке) для новых домов такое и правда редкость) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mark__ Опубліковано: 23 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2020 У меня там девушка живет, вроде нормально есть парковка и садик не далеко, она довольна а как по парковке? места всем хватает? машин много в дворах ставят? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз