Lyolik Опубліковано: 9 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2019 Утепляю дом и надо удлиннить дымоход (выхлопную трубу) газовых конвекторов, приблизительно на 10 см. Как это правильно сделать? Как удлиннить трубу? Куда бежать? Диаметр трубы внутренняя 70 мм, а наружная - 120 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 10 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2019 1. Парапети, як правило, телескопічні - подивитись, може і Ваш можна "розтягнути" на потрібну довжину. 2. Дізнатись у продавців, чи нема комплекту подовження або окремо нового парапету (якщо старий колись банально вкорочували під товщину стіни). 3. Із розмірами йти до жерстянщика - він зробить. Ми колись замовляли, бо свій телескоп витягнули по максимуму і заводських подовжувачів не існувало... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyolik Опубліковано: 10 червня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2019 to Offroad Дякую. В мене ситуація наступна: 1. труба не телескопічна... наскільки почитав, то труба йшла певної довжини, а потім відрізалась по місцю 2. комплекту немає, оскільки випуск цих конвекторів було припинено в 2008 (за словами продавця) 3. мабуть єдиний варіант для мене. Але скоріше за все буду просто доточувати трубу Підкажіть, будь ласка, а чим можна герметизувати трубу вихлопу, щоб у випадку використання подовжувача вона не сифонила? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 10 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2019 Телескоп нічим не ущільнений - тому ми добавку теж нічим не ізолювали. Просто максимально точно вимірювали існуючу трубу, щоб новий сегмент щільно сів. Якщо хочете перестрахуватись - є високотемпературні герметики (здається, до 800'С), знайомий брав для димаря в Епіцентрі... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyolik Опубліковано: 10 червня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2019 to Offroad і ще одне питання, якщо можна Чим закрити дірку навколо труби? Будинок утеплено пінопластом. Я планував так: закрити цей квадрат мінеральною ватою (якою утеплюють димарі), потім сітка, стяжка і декоративна фасадна штукатурка (як по всьому фасаду). Так можна робити? Фінальний вигляд димаря мусить бути таким (фото з інтернету): Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 10 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2019 У нас утеплення було ватою, нею і обійшли трубу - все одно зовнішній канал для забору повітря (власне димар - внутрішній канал) і гарячим він ніколи не буде. У Вашому випадку мабуть теж зробив би якийсь відступ негорючою ватою, а вже далі пінопласт... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз